To je to što me zanima!

VAR u glavnoj ulozi: Hajduk pucao čak tri penala, zabio dva

Hajduk je svladao Varaždince u utakmici prepunoj zapleta. Čak dva od tri gola zabijena su iz penala koje je dodijelio VAR, jedan gol Hajduku je VAR i poništio, a Caktaš je prvi penal promašio
Vidi originalni članak

Hajduk je u 20. kolu Hrvatske nogometne lige svladao Varaždin 3-0 u gostima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od početka utakmice bilo je zanimljivo, po par prilika imale su obje momčadi, a već je nakon nešto više od 10 minuta VAR poništio gol 'bilima'. U 17. minuti opet VAR! No ovaj put 'bilima' u korist - daje penal. Tu priliku nije uspio realizirati Mijo Caktaš kojeg je pročitao golman Varaždina Nevistić, no Bassel Jradi u 42. minuti zabija s ruba šesnaesterca za vodstvo 1-0.

U 72. minuti opet VAR, opet penal, opet Caktaš. No ovaj put prolazi na 'popravnom' i povećava vodstvo na 2-0. 

Dvadesetak minuta kasnije opet VAR, opet penal, ali u završnim trenutcima utakmice šansu za zabiti dobio je Eduok. I iskoristio ju je. Svladao je Nevistića i zabio za konačnih 3-0.

Hajduk je sad učvrstio svoju drugu poziciju nakon subotnjeg poraza Rijeke od Lokomotive 2-1, a Varaždin je sve bliže ispadanju.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • dahhmal 04.02.2020.

    Hajduk jaka momcad sad im se moraju i penali poklanjati dobili tri penala za najlosiju momcad

  • Vladovladić_1 03.02.2020.

    Tri čista penala dosudio nam je VAR - ne sudac na terenu. Znači, da nije bilo VAR-a sudac Pejin ne bi sudio ni jedan. Nakon ovog nameće se pitanje koliko nam penala nisu sudili svih ovih godina od kada je volljom krivoustog određeno da Dinamo (HAŠK-Građanski, Croatia) bude prvi klub u Hrvata.

  • papilon100 02.02.2020.

    Ova pobjeda vise vrijedi nego bit vice prvak svjeta.Hajduk jogurt i japanke ko to ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare