To je to što me zanima!

Varane provocirao Simeonea, ovaj se pokušao obračunati...

U trenutku kada je Ronaldo iz penala zabio četvrti gol, obrambeni igrač Real Madrida, Raphael Varane napucao je loptu prema treneru Atletica, Diegu Simeoneu
Vidi originalni članak

Pred sam kraj produžetaka na stadionu u Lisabonu gdje je Real Madrid s 4-1 svladao Atletico i osvojio naslov europskog prvaka, dogodio se i mali incident. U trenutku kada je Ronaldo iz penala zabio četvrti gol, obrambeni igrač Reala Raphael Varane napucao je loptu prema treneru Atletica Diegu Simeoneu, na što je ovaj reagirao istom mjerom te utrčao u teren pokušavši se obračunati s mladim Francuzom.

Trenera Atletica zaustavili su igrači Reala, a ponajviše i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji se našao najbliže argentinskom stručnjaku. Simeone je zbog svega na samom kraju susreta tako dobio crveni karton, no nakon susreta se smirio te poručio:

- Varane je mlad igrač i nadam se da je iz ovoga nešto naučio. Dobar je igrač i pred njim je velika budućnost - rekao je Simeone te se osvrnuo na samu utakmicu:

- Osjećam gorčinu zbog ovog poraza jer nismo uspjeli doći do cilja, ali kada prikažete ovakvu igru ne možete žaliti. Ponosan sam na moje igrače, moje ljude i na fantastičnu sezonu Atletico Madrida - rekao je Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • DomagojPrskalo 26.05.2014.

    tenzije su ucinile svoje..zao mi je simeonea jer je stvarno zasluzio osvojiti ovo.ima fantsticnu sezonu vidi se da zivi za svaku tekmu da bas voli to sto radi.sjajnu sezonu su imali pokazali kako se nogomet treba igrati.eto malo im je falilo to malo zna jako puno znaciti kada igras protiv ovako velikog kluba s puno vise iskustva u ovakvim utakmicama.nisu izdrzali do kraja ali im definitivno treba cestitai svim igarcima a pogotovo simeoneu.ovo zadnje je bilo zbog "vruce glave" netreba sad paniku stvaraat zbog toga.nadam se da ce atletico i dalje nastaviti ovako igrati :)

  • shevchenko 26.05.2014.

    LA DECIMAAAA <3

  • kike_10 25.05.2014.

    NAPUCAO!? ja neznam tko tu koga?? lik je loptu više dodao nego napucao... danas svatko može biti novinar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare