To je to što me zanima!

Varaždinci remizirali s Iskrom; Toplak: Trebali smo ih razbiti

Nogometaši Varaždina u 2. pretkolu Europske lige odigrali su 1-1 u Moldaviji protiv Iskre. Varaždin je poveo preko Tkalčića, a domaći su izjednačili golom Ponomara...
Vidi originalni članak

Varaždinci imaju problema s financijama, klub je napustilo nekoliko igrača, Šafarić je u prošlom pretkolu dobio crveni karton, ali nisu se predali. Uoči puta u Moldaviju protiv Iskre Stal rekli su da žele pozitivan rezultat za uzvrat iako im Europa nije primarna.

- Dat ćemo sve od sebe. Priželjkujem aktivni rezultat iako nismo favoriti - rekao je trener Samir Toplak. 

Ono što je želio, to je i dobio. Varaždinci su odigrali 1-1 protiv Iskre Stal što je aktivan rezultat. U uzvratnom susretu, s obzirom na ono što su pokazali u Moldaviji, favoriti su za prolaz dalje.

- Trebali smo ih razbiti i u drugoj utakmici samo potvrditi prolaz dalje. Šteta - rekao je nakon utakmice trener Varaždina Samir Toplak za Hrvatski radio.

Varaždin je poveo golom Tkalčića već u 12. minuti utakmice. No veselje Varaždinaca nije bilo dugog vijeka. Već nakon pet minuta Ponomar je zabio za 1-1 što se pokazalo i kao konačni rezultat. Varaždin je igrao dobro, bio je bolji od domaćina što pokazuje i omjer udaraca prema golu (8-4), kao i omjer kornera od 7-2 u korist Varaždinaca. Mnoge pokušaje varaždinskih igrača obranio je golman domaćih, kao i onaj Golubara u sudačkoj nadoknadi.

2. pretkolo Europske lige:

Iskra - Varaždin 1-1 (Ponomar 17 / Tkalčić 12)

Idi na 24sata

Komentari 17

  • chelsea_fc_ 15.07.2011.

    bravo momci svaka cast...kad pogledas bolje varazdinovu situaciju...svaka cast...sad kod kuce razvalite

  • MULTI 14.07.2011.

    Svaka čast!Malo po malo ,neka se skupljaju bodovi za naše klubove.Mi smo svi Hrvati,i trebamo navijati za sve naše klubove kad igraju u Evropi!Ajmo naši!!

  • user_81815 14.07.2011.

    bravo , samo neka nasi skupljaju koeficijent u europi , momentalno smo 19. sa koef. 15.874 , a austrijanci 15. sa 19.450 , ali razlika je sta 15. misto nosi privilegiju , a to je 2 kluba u kvalifikacijama za Ligu Prvaka ...:) sta bi bilo lipo .. evo za sve koje zanima link http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient i oficijalna http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2012.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare