To je to što me zanima!

Varaždince napustili hajdukovci i dinamovci, Drožđek u Koreju

Neven Đurasek, krucijalni veznjak, krenuo je u pripreme s Dinamom, a ofanzivni veznjak Domagoj Drožđek uskoro bi trebao potpisati ugovor s korejskim drugoligašem
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina, pretposljednja momčad 1. HNL, započeli su s pripremama za novu sezonu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva igrači su dobili šest slobodnih dana, a od 26. su radili po planu i programu koji su dobili pa su igrači došli solidno kondicijski pripremljeni jer nemamo vremena početi pripreme od nule - rekao je Zoran Kastel, trener Varaždina. 

U ponedjeljak su odradili prvi trening. Idući tjedan Varaždinci će odraditi provjeru protiv drugoligaša Rudeša, a generalku prije početka nastavka prvenstva odredit će protiv Hrvatskog dragovoljca. 

Što se tiče igračkoga kadra momčadi su priključeni Leonard Vuk koji je bio na posudbi u Međimurju, dok su iz Podravine vraćeni Sven Golub i Hrvoje Crnčec.

Stiglo je i pojačanje u veznom redu. Riječ je o Igoru Postonjskom, bivšem igraču Varaždina, Rijeke, Gorice i Intera koji je zadnji angažman imao u krapinskom trećeligašu Zagorcu. 

Neven Đurasek, krucijalni veznjak, krenuo je u pripreme s Dinamom, a ofanzivni veznjak Domagoj Drožđek uskoro bi trebao potpisati ugovor s korejskim drugoligašem. 

- Još su tijeku pregovori pa ništa neću reći - rekao nam je Drožđek. 

Nogometni klub Varaždin zahvalio se nekim igračima na posudbi. Tako za Varaždince više neće nastupati Hajdukovi igrači Ivan Delić i Dino Skorup te Dinamov dvojac Damjan Daničić i Stefan Milić. 

Radi se na dovođenju još pojačanja.

- Htjeli bismo dovesti jednu klasičnu desetku. Vjerujem da bi do kraja tjedna to trebali realizirati - istaknuo je Miljenko Mumlek, sportski direktor NK Varaždina. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • klokan_jack 05.01.2021.

    Od tih koji su otisli jedino durasek nesto valja ali nije on za Dinamo tako da cemo ga vidjet i na proljece u Varazdinu.

  • matek7 04.01.2021.

    Sigurno ide u koreju zbog kvalitetne druge lige. 🤣

  • TheBeast29 04.01.2021.

    Pa jel nije loksa kupila drozđeka i ostavila ga na posudbi u Varazdinu, a vi pisete da odlazi u Koreju ili gde vec a posudba mu istjece u prvom mjesecu 2021 tj sad za koji dan ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare