To je to što me zanima!

Deja vu u Varaždinu: Rijeka se ponovo provukla u četvrtfinale

Rijeka je posljednja izborila četvrtfinale Kupa pobjedom nad Varaždinom 2-1, kao i prošle sezone. Mamić i Gorgon Rožmanovoj su momčadi dali dva gola prednosti, a Vuk je zabio tek počasni gol
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu osmine finala Hrvatskog nogometnog Kupa branitelj naslova Rijeka je na gostovanju pobijedila Varaždina 2-1 izborivši plasman u četvrtfinale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to repriza prošlogodišnje osmine finala koja se također igrala u Varaždinu, a i tada su Riječani prošli dalje rezultatom 2-1, potom i osvojili Rabuzinovo sunce protiv Dinama u Puli.

Rijeka je povela 2-0 golovima Petra Mamića u 47. minuti te Alexandera Gorgona u 54. minuti, dok je gol nade za Varaždina zabio Leonard Vuk u 83. minuti utakmice deset minuta nakon ulaska u igru.

Samo minutu kasnije Rijeka je mogla razriješiti pitanje pobjednika, ali je Lončar pogodio prečku iz velike udaljenosti.

Mjesto među osam najboljih izborili su i Dinamo, Gorica, Lokomotiva, Slaven Belupo, Inter, Šibenik, te još ranije Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LavandaLavanda 30.10.2019.

    Kako to provukla? Pobijedili sa 2:1, nakon što su vodili 2:0. I još napisati da je mogla razriješiti pitanje pobjednika u 84-oj minuti.. kao da su igrali nerješeno. Nisam od nogometa, ali je čak i meni jasno kakve gluposti se piskaraju.

  • suba_ri 30.10.2019.

    Pa daj, jel stvarno u redu stavit takav naslov? Prošle godine se provukla, zabila gol u zadnjoj minuti.. Makar je i tu utakmicu bila bolja.. Ali danas je dominirala i zasluženo prošla.. Šta stvarno toliko vrijede ti klikovi ?

  • 30.10.2019.

    Kolindi propao listic.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare