To je to što me zanima!

Varaždinci opet u štrajku: Već 12 mjeseci nismo dobili plaće...

Nećemo trenirati dok se barem nešto isplati. Samo čekam da mi država pokuca na vrata jer moram platiti doprinose, a od čega, rekao je za evarazdin.hr golman Dreven
Vidi originalni članak

Hrvatski nogomet je u velikim problemima već godinama, a s ligom 16 tek se potpuno jasno vidi u kakvoj je besparici većina klubova. Pogotovo NK Varaždin. Od srijede su opet u štrajku, kažu kako je situacija neizdrživa.

- Pa 12 mjeseci nismo dobili plaće. Voda je došla do grla  i morali smo nešto učiniti. Nećemo trenirati dok se barem nešto isplati. Samo čekam da mi država pokuca na vrata jer moram platiti doprinose, a od čega? - rekao je za evarazdin.hr golman Saša Dreven.

Direktor kluba Zlatko Ivanković kaže kako su igrači postupili neodgovorno, a ako ne dođu na poslijepodnevni trening, utakmicu protiv Osijeka u subotu igrat će s juniorima. 

Predsjednik kluba Zlatko Horvat kaže kako se situacija rješava.

- Štrajk je bedastoća i igrači si sami rade štetu. Nije da im netko ne želi platiti nego novca nema i treba ga nabaviti. U idućih sedam dana ćemo isplatiti bar dvije ili tri plaće.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • porsche 20.10.2011.

    kaj mlate praznu slamu da nisu dobili lovu........nisu je dobili preko racuna a na ruku na crno su je dobili i nek ne seru kavake...... nek nesto odigraju i pobjede a onda se nek bune, ovako nisu ni zalsuzili ono sto su dobili na ruku lovu......!!

  • spyzvabob 20.10.2011.

    da,da,nemate za kruh a u contri i rock-artu se kurcite pred sponzorusama i bmw-ima,,,nesto odigrajte pa ce bit i place luzeri

  • _pingu_ 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare