To je to što me zanima!

Varaždinci su izazvali Zdravka Mamića koji je prihvatio izazov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rukometaši Varaždina sudjelovali su u humanitarnoj akciji "Ice Bucket Challenge". Nominirali su Slavka Golužu, Dubravka Šimenca i Zdravka Mamića. Svi su prihvatili
Vidi originalni članak

Rukometni klub Varaždin 1930 priključio se svjetskoj humanitarnoj akciji "ASL Ice Bucket Challenge", kampanji kojom se u svijetu podiže razina svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi. U suradnji s 24sata , varaždinski rukometaši akciju su izveli ispred varaždinske arene uoči utakmice protiv katarskog El Jaisha.

Brojne osobe iz svijeta mode, gluma, showbizza i sporta odazvale su se akciji, a red je došao na rukometaše. Sve što je potrebno za ovu akciju je kanta ledene vode. Nakon zalijevanja, nominiraju se sljedeće tri osobe i tako u krug.

- Nominiram našeg izbornika Slavka Golužu, čovjeka koji je velik dio života proveo pod vodom, vaterpolista Dubravka Šimenca i velikog humanitarca i nogometnog djelatnika, Zdravka Mamića - rekao je kapetan Varaždina Zoran Jeftić.

Kako smo doznali, sva trojica prihvatila su izazov.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 23

  • MM17SB 22.08.2014.

    pokazat ce vam Zdravkec kako to rade gospoda xD

  • beha 22.08.2014.

    Ima smisla ako svi prozvani i oni koji su to več učinili daruju bolnicama gdje se oboljeli liječe barem 10,000 kn inače je ovo obična lakrdija.

  • nikluk20 22.08.2014.

    a vidi ovog na zadnjoj slici šta se ko curica digo :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare