To je to što me zanima!

Varaždincima ostala tek nada: Znam samo da plaća još nema

Klub je trenutačno pod suspenzijom zbog dugovanja, ali vjeruju da će ovog proljeća ipak igrati u HNL-u. Davor Vugrinec nada se da će klub početi s proljetnim dijelom
Vidi originalni članak

Iako su pod suspenzijom zbog duga bivšim igračima od čak 1,5 milijuna kuna, Varaždinci su uvjereni da neće imati problema s nastupom na početku proljetnog dijela sezone.

Predsjednik Varaždina Zlatko Horvat kaže da će klub ovih dana uplatiti 300.000 kuna vjerovnicima, a s Milanom Pavličićem, kojemu navodno duguju 1,2 milijuna kuna, spore se na sudu.

- Ne znam što se zbiva u klubu. Nadam se da će sve riješiti i da ćemo igrati već ovog vikenda - rekao je Davor Vugrinec i nastavio:

- Ne zamaram se previše onime na što ne mogu utjecati. Znam samo da plaća igračima još nema.

Varaždinci su posljednu plaću navodno primili u prosincu 2010. godine, otad čekaju da im se klub “smiluje”. No novca nema, a pitanje je hoće li ga uopće i biti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • maso 22.02.2012.

    Bila bi stvarno šteta da Vartkes ispade, a posebno bi mi bilo žao Vugrinca kojem fale još samo tri pogotka da postane najbolji strijelac u povijest hnl-a.

  • andi_1 22.02.2012.

    ..možda su plaće Varteksovaca otišle za ljubavnicu, a zna se čiju , iz uprave kluba !!! Gdje ima vatre, kažu ljudi, tu se i puši :-)

  • mazaluna 22.02.2012.

    Sramota klub je propao a da nitko za to nije odgovarao.Gdje je nestao novac ,to vas ja pitam ,a mogao bi i Bajić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare