To je to što me zanima!

Varaždinskog golgetera traže klubovi iz Serie A i Bundeslige

Iako je Varaždin u Drugoj HNL, nogometnim skautima nije promaklo ime Domagoja Drožđek. Saznajemo kako ga traže klubovi iz prve i druge talijanske lige te neki bundesligaši
Vidi originalni članak

Domagoj Drožđek (22), preselio se u Dortmund kao tinejdžer gdje je za Borussiju igrao juniorsku ligu prvaka. Vratio se u rodni grad pomoći NK Varaždinu u povratku u prvoligaško društvo. Golom Novigradu izbio je na prvo mjesto ljestvice strijelaca.

VIDEO Iz Borussije u Varaždin: Marco Reus me najviše toga naučio...

Vjerojatno bi zabio i više od 10 golova da nije bilo problema s ozljedama.

Iako je Varaždin u Drugoj HNL, nogometnim skautima nije promaklo ime Domagoja Drožđek. Saznajemo kako ga traže klubovi iz prve i druge talijanske lige te neki bundesligaši i uskoro bi mogao i drugi put napustiti rodni grad.

 

Domagoj je u Borussiji bio veliki talent, igrao je na poziciji na kojoj igra i Marco Reus, a na treninge ga je dolazio gledati i Jürgen Klopp.

- Trenirati s prvom momčadi Borussije za mene je bilo veliko iskustvo. Dijelio sam teren i slušao taktike velikih nogometaša i trenera - rekao nam je nedavno Drožđek i otkrio detalj iz svoje dortmundske avanture:

- Na jednom treningu u Dortmundu zabio sam pet komada velikom Romanu Weidenfelleru u trening-utakmici. Posebno me pohvalio tada i tadašnji trener Thomas Tuchel. Nisam znao što pričaju o meni, preveo mi je suigrač. I to mi je baš laskalo.

Borba s Goricom

Varaždin je nakon 24 kola četvrti s 40 bodova i bori se s Goricom i Dugopoljem za ulazak u viši rang. Dinamo II je prvi, ali zbog očitih razloga ne može u Prvu HNL.

Gorica je druga s 43 boda, Dugopolje ima 31, a Varaždin 40. Prvoplasirana momčad Druge HNL ide izravno u prvu ligu, a drugoplasirana razigrava.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Elmatador88_1 29.03.2018.

    Velikom Romanu Weidenfeleru..... Hahahahhaha, ovo se smijem ko fan Dortmunda

  • golijesnica 29.03.2018.

    Šta im je pobjegao ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare