To je to što me zanima!

Senzacija u Hamburgu: Vardar izbacio prvaka Europe iz LP-a

Makedonski Vardar je nakon neriješenog rezultata u Skoplju, slavio u uzvratu u Njemačkoj i plasirao se dalje izbacivši aktualnog europskog prvaka HSV Hamburg
Vidi originalni članak

Nakon što su u Skoplju odigrali 28-28, rukometaši Vardara priredili su veliko iznenađenje slavivši protiv njemačkog HSV Hamburga u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka 30-29. Makedonska momčad plasirala se tako u četvrtfinale, dok aktualni europski prvak kojeg predvodi najbolji rukometaš svijeta, hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak, neće imati priliku obraniti naslov. Do velikog podviga goste su predvodili Igor Karačić sa sedam pogodaka te Filip Lazarov i Alex Dušebajev sa šest golova, dok su za HSV Domagoj Duvnjak i Stefan Schröder zabili po sedam golova. Blaženko Lacković i Davor Dominiković nisu se upisali u listu strijelaca. 

PSG, za koji igraju hrvatski reprezentativci Igor Vori, Marko Kopljar te Jakov Gojun, nadoknadio je prednost od dva gola koju je iz prve utakmice donijelo Gorenje Velenje, te u uzvratu slavio s 34-25 plasiravši se u daljnje natjecanje. 

Metalurg bivšeg hrvatskog izbornika Line Červara je nakon prvog dvoboja u kojem je slavio s 23-17, slavio i u uzvratu te se s rezultatom 30-26 sigurno plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. 

Kiel je nakon 31-28 iz prvog susreta, uvjerljivo s 40-28 svladao Motor Zaporožje te se plasirao dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • neymar011 31.03.2014.

    mislim da ove godine nema neizvjesnosti, barcelona je jdnostavno prejaka, rutenka karabatić i lazarov vanjska linija, a tu su i ostali koji su odlični, znam da se zna desiti da upavo takve momčadi pune zvijezda ne osvoje, ali ovo je prevelika kvaliteta igrača nešto kao sad u košarci

  • Jeremy_1 30.03.2014.

    Karačić razvalio europskog prvaka, a još nije dobio prilike u reprezentaciji, dok se forsira J.Valčića koji izgubi dobivene utakmice..

  • nefer 30.03.2014.

    interesantne su bile promjene koeficijenata na bwin online kladioni ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare