To je to što me zanima!

Vardy: Bio sam u zatvoru, volio sam i popiti, ali nisam rasist!

Volio sam piti i biti zločesti dečko. Napravio sam neka sranja u proveo noć u zatvoru. Ali nikad nisam bio niti ću ikad biti rasist, napisao je u autobiografiji napadač Leicestera Jamie Vardy
Vidi originalni članak

Većina toga s vremenom se zaboravi, ali ne postoji način da se obriše ono što se dogodilo u srpnju 2015. Riječ rasist je trajno vezana uz moje ime. To je gore od dosjea, otkriva napadač Leicestera Jamie Vardy u autobiografiji 'From Nowhere, My Story' koja u nastavcima izlazi u The Sunu.

Jamie Vardy je 2015. godine u kasinu vrebalno uvrijedio Japanca. U više navrata i na ružan način obratio mu se s "Jap".

- Neki ljudi mi nikad neće oprostiti. Drugi će prihvatiti da sam napravio veliku grešku i priznati da sam naučio iz toga. Kada će moja djeca na YouTubeu ili Googleu utipkati ime svog oca dobit će rezultat "Jamie Vardy rasist". To je strašno - napisao je Vardy.

Prati ga reputacija zločestog i pomalo neposlušnog dečka.

- Volio sam piti i biti zločesti dečko. Napravio sam neka sranja u proveo noć u zatvoru. Ali nikad nisam bio niti ću ikad biti rasist. Pogledao sam u oči tog čovjeka kojeg sam uvrijedio jer sam želio pokazati koliko mi je žao. Htio sam da zna da sam to učinio iz neznanja, a ne zlobe ili predrasuda. Bio sam ljutit i previše sam popio, a da sam znao da je to rasizam nikad to ne bih rekao - zaključio je napadač Leicestera.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nizozemskivratar 27.09.2016.

    Mrzim rasiste i crnce

  • jmdelpotro 27.09.2016.

    Manje crnaca-manje rasista. Simple ad that.

  • herewegoagain 27.09.2016.

    Ma boli te briga! Imaš pravo biti što hoćeš. Nema većih rasista od crnjava, skandinavaca i židova!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare