To je to što me zanima!

Varteksovci: Ako ne može IO, sami ćemo voditi klub!

U Varteksu nema ni kune, a zimske pripreme im je financirao Dinamo. Izbore li Europu, nitko ne zna kako će platiti put, u recimo, daleki Kazahstan...
Vidi originalni članak

Dva dana prije Božića igrače Varteksa obavijestili su da im je sjela plaća - za srpanj. Posljednjih šest mjeseci nisu dobili ni kunu.
- Ha, igram na emocije, ali i to će postati izlizana priča. Doći ćemo pred zid - kaže kapetan Mumlek.
Nogometni volonteri iz Varaždina u polufinalu su Hrvatskoga kupa i izbore li Europu, nitko ne zna kako će platiti putovanje, u recimo, Kazahstan. Ne uskoči li Dinamo, koji im je platio pripreme.
- Ako ne mogu direktori i izvršni odbor, organizirat ćemo se mi igrači i sami voditi klub - rekao je kapetan Miljenko Mumlek iznijevši prijedlog upravi:
- Reducirati troškove u onim dijelovima koji ne donose pomak. Tu mislim na kadar, ali ne igrački.
Besparica se reflektira na njihovu igru. Protiv Lokomotive mogli su primiti desetak golova.
- Na kraju sezone igračima ćemo dati slobodne ruke jer nemamo nikakvo moralno pravo zadržavati ih ako ih ne možemo platiti - rekao je sportski direktor Samir Toplak.
Uoči puta u Zagreb igračima je obećana plaća za kolovoz. Vratili su se kući, no na računima - nula.
- Ovog je zaista dosta, umoran sam od svega toga. Dečki stalno pitaju, traže, a ja sam most između svlačionice i klupskih čelnika. Ne mogu više... - zaključio je Miljenko Mumlek.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dozvati1 26.02.2010.

    ....ma ti krojači su za tamo neku selsku ligu,što se dure sa semaforima,ta uključenja treba plačat,sve ime je odgovaralo kada je firma plačala rasvijetu i sve troškove....što ne pitaju kada su radnici preko puta dobili plaču....što ne maknu kojekakve galiptere koji ništa ne rade samo pobiraju lovu.....nemaš lovu da se financiraš ....ciao ....pa ta hrpa invalida niti nije za prvu ligu ....

  • jure_zd 26.02.2010.

    Nogometni volonteri iz Varaždina u polufinalu su Hrvatskoga kupa i izbore li Europu, nitko ne zna kako će platiti putovanje, u recimo, Kazahstan. Ne uskoči li Dinamo, koji im je platio pripreme...ovo je citat teksta i sad vi ocekujete da ti isti pobjede Dinamo??? ovdi lud j... zbunjenog

  • schweppes2 26.02.2010.

    a žao mi varteksa.... već sad igraju s 70% juniora, druge sezone će ispast ;(

Komentiraj...
Vidi sve komentare