To je to što me zanima!

Varteksovci ponovno poludjeli na suce: 'Pa kome ovo treba?!'

Poslije poluvremena bez golova, sudac Marko Đurđek ostao je nijem nakon starta gostujućeg golmana Kurtanjeka nad Šoštarićem. Varaždinci su počeli 'gubiti glavu' što je olakšalo gostima dolazak do vodstva
Vidi originalni članak

Još se nije stišala bura poslije utakmice 'navijačkog' Varteksa protiv Croatije iz Đakova prethodnog tjedna, a već imamo nove dvojbene situacije na repertoaru.

Varaždinski trećeligaš tu je utakmicu izgubio 2-0 u Slavoniji poslije dvojbenih sudačkih odluka. Slične situacije proživljavali su protiv Koprivnice, ovaj put na domaćem terenu.

VIDEO

Naime, poslije poluvremena bez golova, sudac Marko Đurđek ostao je nijem nakon starta gostujućeg golmana Kurtanjeka nad Šoštarićem. Varaždinci su počeli 'gubiti glavu' što je olakšalo gostima dolazak do vodstva od 0-2.

Kulminiralo je penalom za goste gdje je domaći golman Posavec dobio i žuti karton gdje je je domaća publika već bila tankih živaca.

- Kome ovo treba?! - pitali su se. Uz, naravno, nezaobilazne 'epitete' sucima.

Valja napomenuti i kako je Varteks u sedam kola 3. HNL dobio čak 31 žuti karton te su protiv njega dosuđena četiri penala. Iako ih neće pretjerano utješiti, peti penal klub iz Koprivnice nije zabio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dudo04 02.10.2017.

    Navijački Varteks i Naš Hajduk. Su potpisali ugovorvu suradnji. I kmečanje je ušlo u ugovor

  • 02.10.2017.

    Nakon ženidbe s hajdukom, pokupili ste i njihove navike i manire kmečanja... Navijač sam Varteksa sa članskom iskaznicom od 1996. kada sam učlanjen u ws. Prošao sam sve stadione u HR s mojim Varteksom. Nakon što ste javno izrazili podršku huliganima i uništavanje HR reprezentacije, zabranili ste komentiranje na vaše facebook postove svim neistomišljenicima (pa tako i meni, koji sam član ws prije nego se pola Vaših intelektualaca i “boraca za pravdu” rodilo). Svojim uličnim ponašanjem i fiktivnom borbom za pravdu pranjem mozgova srednjoškolaca koji vas prate gubite popularnost sve više i više. Žao mi je jako, ali smjer u koji idete je pogrešan i nema veze sa starim dobrim varteksom.

  • kakogod 02.10.2017.

    Podrška jedinom pravom nasljedniku onoga Varteksa... Niste uz mafiju i to plaćate... Ostanite svoji i dostojanstveni jer se i mafiji bliži kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare