To je to što me zanima!

Vastić: Hrvatska spada među favorite Eura 2008.

Hrvatska je u kvalifikacijama pokazala da može puno i po meni su sigurno jedni od glavnih favorita i za osvajanje titule, misli Ivica Vastić
Vidi originalni članak

Favoriti naše skupine svakako su Njemačka i Hrvatska. Svi očekuju da će oni lako proći grupu. No nitko ne smije podcijeniti ni Poljsku koja je suvereno prošla jako tešku grupu u kvalifikacijama za EP, misli najbolji igrač Austrije u ovoj godini Ivica Vastić. Čovjek je s 39 godina najbolji nogometaš u državi koja će biti prvi protivnik Hrvatske na Euru.
- Hrvatska je u kvalifikacijama pokazala da može puno i po meni su sigurno jedni od glavnih favorita i za osvajanje titule - kaže ovaj rođeni Splićanin.
Uz Hrvatsku, Vastić misli kako su favoriti prvenstva finalisti prošlog Svjetskoga prvenstva.
- Među najveće favorite spadaju Francuzi, ali i Talijani, koji su prava turnirska momčad. Ni prije SP-a nisu bili u velikoj formi, ali su u nju ulazili polako i na kraju postali prvaci. No iznenađenja su uvijek moguća. Vidjeli smo na zadnjem EP da je bilo iznenađenja. Tko je očekivao da će Grčka osvojiti EP?! Ali izdržali su do kraja i osvojili ga. Sigurno će biti jako zanimljivo, ali po meni u tu skupinu favorita, pored tih reprezentacija, sigurno spada i Hrvatska - priča Vastić, koji ni sam ne znam koliko može Austrija.
- Prava snaga Austrije još se uvijek ne zna. U Austriji će sigurno biti velike euforije, navijači će biti uz reprezentaciju i to će dodatno nositi momčad. U tim okolnostima je sve moguće. Zavisi i o tome tko će igrati u reprezentaciji - završava Vastić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mayhem26 30.12.2007.

    Pa naravno da smo favoriti,samo sto cijeli svijet gura kao favorite Njemačku i Italiju,al neka iznenadit če se oni majku im....

Komentiraj...
Vidi sve komentare