To je to što me zanima!

Vaterpolisti bez problema do prve pobjede u Pekingu

Pobjedom 11-7 protiv Talijana svjetski prvaci su otvorili turnir na kojem traže zlato. Laka pobjeda na startu dobar je uvod za okršaj sa Srbijom
Vidi originalni članak

Nervoza koje se Ratko Rudić malo pribojavao trajala je samo jednu četvrtinu, isto toliko i nada Talijana da će uspjeti pobijediti Hrvatsku. Imali su dvaput gol prednosti, nakon prvih osam minuta 3-3, ali smo ih jednostavno “pomeli”. Obrana je profunkcionirala, Vićan kao Vićan, odjednom je zaključao mrežu i serijom 7-1 odlazimo na golemih 10-4.
- Isprva se osjetio grč zbog impresioniranosti mladih igrača olimpijskim nastupom. No dobra je stvar da smo se iz toga brzo dignuli i počeli gospodariti utakmicom - rekao je Rudić i dodao da ova pobjeda ima veliku težinu jer bi nakon nje eventualna sutrašnja pobjeda protiv Srbije Hrvatskoj donijela jako puno.
- Ta utakmica nam je iznimno bitna jer uspijemo li dobiti, jednom nogom ćemo već biti u polufinalu - tvrdi naš izbornik.
Igrači su već nekoliko sekundi nakon utakmice zaboravili Italiju i okrenuli se utakmici koja bi mogla označiti početak olimpijskog sna i reprize Melbournea.
Miho Bošković je pucački bio posebno raspoložen, zabio je tri gola i predvodio hrvatske strijelce. Pomogli su Andro Bušlje i Pavo Marković sa po dva gola, a po jedan su dodali Vrdoljak, Kunac, Smodlaka i Hinić. Frano Vićan je zaustavio deset lopti.

HRVATSKA - ITALIJA 11-7 (3-3, 2-0, 4-1, 2-3)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 11.08.2008.

    bravo barakude!! bravo miho!! sramotno je da na pobjede nogometasa,rukometasa itd. komentira najmanje 20 ljudi a ovdje samo dvoje! a hrvatska vaterpolska reprezentacija je svjetski prvak!!

  • renevod 10.08.2008.

    Što je muškarac bez brkova !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare