To je to što me zanima!

Vaterpolisti Juga i četvrti su put za redom prvaci Hrvatske

Jug je po četvrti put za redom prvak Hrvatske. Osvojili su Jugaši svoj deseti naslov prvaka. U posljednjem su ogledu finalne serije bili bolji od vaterpolista Primorja 9-7
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga prvaci su Hrvatske. Svoj četvrti uzastopni naslov osvojili su nakon treće finalne utakmice u kojoj su slavili 9-7 protiv momčadi Primorja.

Pedeseti je to ukupno trofej u klupskoj povijesti i deseti naslov prvaka Hrvatske.

Nakon uvjerljivog slavlja u finalnoj seriji od 3-0 Dubrovčani su mogli konačno podignuti trofej i proslaviti četvrti uzastopni naslov.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • graziella 30.04.2012.

    A sada dragi moji komentatori svi zajedno:Tres,tres trese se ko u Juga dirne,ko u Juga dirne".Čestitke vaterpolistima Juga,na osvojenom prvenstvu.Mom dragom Primorju više sreće dogodine.Inače ja volim gledati sve timske sportove osim HNL.Poz iz Istre.

  • ekspert_za_sve 30.04.2012.

    bravo momci!

  • ikanonimus 30.04.2012.

    svaka čast dominacija i jedini klub koji nije uništen a da nije iz zagreba triba sport vratiti metkoviću,splitu,zadru jer je to dobro za reprezentaciju i jača je konkurencija sičan sr metkovića koja je to ekipa bila u rukometu uništili su ga ljudi koji ne vole sport tipa gobac i sl koji i u njemu vide samo zaradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare