To je to što me zanima!

Vaterpolska Liga prvaka: Jug na Galatasaray u četvrtfinalu

Prva utakmica između Galatasaraya i Juga igra se 17. travnja u Istanbulu. Ako ih prođu, onda idu na Partizan ili Spartak iz Volgograda u polufinalu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga CO igrat će u četvrtfinalu Lige prvaka protiv turskog Galatasaraya, odlučio je ždrijeb koji je u ponedjeljak održan u Rimu…

Dubrovčani su, podsjetimo, u osmini finala lakoćom prošli nedorasli nizozemski Schuurman, a u četvrtfinalu ih čeka ipak nešto teži posao. Galatasaray je, naime, u prethodnoj rundi izbacio ruski Sintez iz Kazana, potvrdivši da se radi o solidnoj momčadi. Ujedno je postao i prvi turski klub u povijesti četvrtfinalu vaterpolske Lige prvaka.

Prva utakmica između Galatasaraya i Juga igra se 17. travnja u Istanbulu, a uzvrat je na rasporedu 1. svibnja na plivalištu u Gružu.

U Rimu je napravljen i ždrijeb za završni turnir koji će se igrati u Beogradu 31. svibnja i 1. lipnja. Tako se već sada zna da će Jug, ukoliko prođe Turke, u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Partizana i Spartaka iz Volgograda. Druga dva para četvrtfinala, čiji će se pobjednici sudariti u polufinalu, čine Szeged i Crvena zvezda, te Barceloneta i Vouliagmeni.

Vaterpolska Liga prvaka, parovi četvrtfinala:

Galatasaray - Jug CO

Partizan - Spartak Volgograd

Szeged - Crvena zvezda

Vouliagmeni - Barceloneta

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ferata35 19.04.2013.

    potopit ce ih jug

  • grobar993 29.03.2013.

    drzavni projekt je mozda jaci ove godine al vratice se oni dogodine gde im je i mesto

  • LebronPetrovic 25.03.2013.

    Jedini neizvjestan par je Szeged - Zvezda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare