To je to što me zanima!

Vaterpolska Liga prvaka: Jug razbio Zvezdu usred Beograda

Na startu 51. izdanja vaterpolske Lige prvaka aktualni hrvatski prvak Jug startao je pobjedom 10-6 na gostovanju kod Crvene zvezde. Jugaši su pokazali tko je gazda
Vidi originalni članak

Dubrovačkom je sastavu pripala svaka četvrtina, prva s 1-0, a druge tri rezultatom 3-2. Najbolji strijelac Juga bio je Miho Bošković s tri gola, dok je Maro Joković zabio dva gola. S druge strane, najefikasniji kod Zvezde bili su Boris Vapenski i Andrija Prlainović, obojica s dva postignuta gola.

U drugom dvoboju 1. kola B skupine Olympiacos je kod kuće s 15-5 savladao Kreuzlingen, dok je Montpellier bio slobodan. Sljedeći susret Lige prvaka Jug igra za tri tjedna u Gružu protiv Kreuzlingena.

Vaterpolska Liga prvaka:

skupina B, 1. kolo:

Crvena zvezda - Jug 6-10

Olympiacos -Kreuzlingen 15-5

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pustertal 29.09.2012.

    najslađe pobjede

  • dacha1389 27.09.2012.

    Bravo,bravo..."razbili" ste Zvezdu koja nije nikakva sila u vaterpolu i ima mlad tim koji nije skupa sastavio ni 15 dana zajedno,ali vi čim čujete Crvena Zvezda u svakom sportu pomislite da je to kao da ste dobili Real M. u fudbalu,nemate pojma,informišite se malo...

  • deronja 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare