To je to što me zanima!

Vatrena Čehinja: Saznala sam na radiju da me Buffon ostavio

Kako sam saznala da me ostavlja? Čula sam to na radiju! Nažalost, ne posljednja, jer je nakon mene to čuo i moj otac, pojadala se Alena Šeredova, bivša Buffonova supruga talijanskim medijima
Vidi originalni članak

Atraktivna Čehinja Alena Šeredova (41) bivša je supruga sjajnog talijanskog golmana Gigija Buffona (41). Njihov brak raspao se 2014., a Buffon je 'preko noći' našao drugu, Ilariju D'Amico.

- Kako sam saznala da me ostavlja? Čula sam to na radiju! Nažalost, ne posljednja, jer je nakon mene to čuo i moj otac - pojadala se Šeredova talijanskim medijima.

- Što te ne ubije, to te ojača. Postala sam bolja osoba, nisam dala težinu stvarima koje me više nisu zanimale. Uvijek dođe osoba koju zaslužujete. Nisam htjela očajavati, nego nastaviti dalje - objasnila je lijepa Alena koja s Buffonom ima dvoje djece.

Nakon kraha braka našla je utjehu u talijanskom poduzetniku Alessandru Nasiju. Iako, otkrila je, u kući još uvijek ima zajedničke fotografije s markantnim Gigijem.

Alena i Buffon imaju dva sina. Louis Thomas ima 12 godina, a David Lee 10. Šeredova je u Italiju došla kako bi se probila u modnom svijetu, a napravila je zavidnu karijeru. Suvlasnica je talijanskog modnog brenda Baci e Abbracci, a partner joj je, vjerovali ili ne, proslavljeni talijanski nogometaš Christian Vieri.

Šeredova se modelingom počela baviti s 15 godina. Pet godina kasnije bila je prva pratilja na natjecanju Miss Češke, a 1998. predstavljala je svoju zemlju na natjecanju za Miss svijeta. Završila je na zavidnom četvrtom mjestu. 

Kasnije je ime stekla pojavljivanjem na naslovnicama mnogih popularnih i uglednih magazina kao što su Penthouse, Playboy, Spy, Extreme i Quo.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • viklersky 22.11.2019.

    Lijepo je vidjeti ženu ne patku na ovom portalu, aj bok!

  • ivancrovu 22.11.2019.

    nikad mi nece biti jasno imas lijpeu zenu djecu sa njom i ostavis je redi neke eto mladje.to su za mene niski ljudi.

  • uffnezgodan 22.11.2019.

    Baci&Abbracci je propao...i to prije koju godinu jos...Kasnite brate s informacijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare