To je to što me zanima!

Vatrena fantazija: Do finala, do Pariza, gleda nas i Mona Lisa...

VOLEJČINA ZA PAMĆENJE E, baš mi je sjela, rekao je Luka Modrić nakon golčine Turskoj i dodao: "Nismo ni bahati ni prepotentni, nego znamo da smo jaki!"
Vidi originalni članak

Volejčina! Golčina! Udarčina! Što god upotrijebite, ne možete promašiti. Kakav je to gol bio. Čudesni Luka Modrić, hrvatski princ, odveo je na Parku prinčeva Hrvatsku na korak do osmine finala Eura.


Pojurio je presretni Luka prema tribini s hrvatskim navijačima, a jedan od njih u euforiji je uspio pobjeći osiguranju i - sudjelovati u slavlju. Svi su grlili Modrića, svi suigrači i dečko u kockastom, koji je mogao uživati u jedinstvenoj proslavi samo trenutak-dva.

Odmah su dotrčali redari i grubo ga ispratili s travnjaka. Uz pljesak s tribina...

Čarli krvario za Hrvatsku

Prljavi prekršaji, udarci laktovima, štipanja, ma sve su pokušali Turci kako bi onesposobili Luku Modrića i društvo. Nije im pomoglo. Čak i kad su Ćorluki razbili glavu, kad mu je krv prekrila lice, ovaj se vratio s povezom i zaigrao još jače.


- Idemo, Hrvatska. Svi smo uz vas, vodite nas do pobjede - javio se s velikog videozida Goran Ivanišević i izazvao erupciju oduševljenja.

Svi naši navijači ustali su i osvajaču Wimbledona odgovorili: “Hoćemo pobjedu”. I dobili su je.

Odlučila je ta fantastična golčina Modrića, ali moglo je, čak i moralo to biti puno uvjerljivije. Tri puta naši su igrači pogodili prečku, turski golman Babacan obranio je tri-četiri zicera, no do drugoga gola Hrvatska nije mogla.

Nasreću, bio je dovoljan i ovaj jedan. Jednako kao i prije 20 godina Nottinghamu, na našem prvom Euru, samo je Vlaovića za ovu priliku “zamijenio” Modrić. Od njega se potez odluke tražio, on ga je i izveo.

Prvi hrvatski gol izvan šesnaesterca

U velikom stilu, zabio je prvi hrvatski gol izvan šesnaesterca na europskim prvenstvima i donio velika, važna, lako moguće i ključna tri boda.

A za pobjedu i slavlje protiv Turske posebno se pripremio Ivan Perišić, koji je osmislio jedinstvenu frizuru. Na lijevoj strani glave obrijao je kosu u obliku broja 4, koji nosi u reprezentaciji, a s desne strane iscrtana je karta Hrvatske.


Tužna bečka večer iz 2008. godina sad je daleka prošlost. Naplatili smo je. U Parizu.


- Do finala, do Pariza, gleda nas i Mona Lisa - pjevali su hrvatski navijači na Parku prinčeva.


Ne zvuči loše, nije ni izgledalo loše.
 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • MatijaBlažanin 13.06.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • lambuda001 13.06.2016.

    Molio bi Admina da izbriše ovu sliku Luke s isplaženim jezikom da se nebi udruga Fare podigla na noge radi iste, tražit će zabranu igranja Luke za Reprezentaciju 10 utakmica i izbacivanje Reprezentacije s Europskog prvenstva uz novčanu kaznu 😂😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Upala mozga 13.06.2016.

    Iskrene cestitke od navijaca Zvezde :)) navijao sam za vas, mogli ste im zavaliti jos 5 komada, steta sto niste ali ako ovako nastavite..jaaaako daleko mozete dogurati. Samo naped!!!! Mnogo ste jaka ekipa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare