To je to što me zanima!

'Vatrene' U-21 testiraju Danci: 'Ova generacija zajedno diše...'

Imamo talent, odgovornost, kompaktnost i disciplinu za dobar rezultat. Ova generacija zajedno diše, vodilja su nam Vatreni s prošlog SP, kaže izbornik Gračan
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine danas u Puli na stadionu 'Aldo Drosina' od 18 sati i 30 minuta igra svoju posljednju pripremnu utakmicu uoči puta na Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

Protivnik je još jedan sudionik Eura 2019, mlada reprezentacija Danske, utakmica se uživo može gledati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i HNTV-ovoj internetskoj platformi.

Gračan: Vatreni kao uzor

- Dečki su motivirani, nema ozljeda ni problema. Ova će nam utakmica dodatno proširiti vidike, a najvažnije je da ostanemo zdravi te da zajedno s igračima priključenima iz A-reprezentacije dovršimo pripreme - govori izbornik Nenad Gračan.

U skupini smo sa Engleskom, Francuskom i Rumunjskom.

- Danska je agresivna momčad, ali voli igrati, po tome su slični Englezima i Francuzima. Kvalitetni su, također idu na EP i bit će nam to dobar pokazatelj. Osim toga, vidjeli smo i sami u onoj prijateljskoj utakmici da možemo protiv Francuza.

SANJAMO OLIMPIJSKE IGRE Vodič za Euro U-21: Gdje i s kim igramo, što je imperativ?

Preko Eura se ide i na Olimpijske igre...

- Sam plasman na EP je uspjeh, ali naravno da smo motivirani napraviti nešto više. Talenta imamo, kao i odgovornosti, kompaktnosti, homogenosti i discipline za dobar rezultat. Ova generacija zajedno diše, a vodilja nam je nastup seniora u Rusiji prošlog ljeta - rekao je Gračan.

Šunjić: Sjajna generacija

Dinamov motor Ivan Šunjić i u mladoj Hrvatskoj ima istu ulogu. Fajter ispred zadnje crte obrane, vođa...

- Imamo osjetnu širinu kadra, to je velika snaga ove reprezentacije. Ova je generacija sposobna za velike stvari, a uzor nam je uspjeh seniora u Rusiji. Što se Danske tiče, u Puli  je uvijek dobar ugođaj i nadam se da će ljudi doći u velikom broju - rekao je Šunjić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domagoj264 13.06.2019.

    Ovaj Gračan je katastrofa😤😤😤

  • EchteLiebe 12.06.2019.

    Talent ove generacije nije upitan, ali bojim se da sa Gračanom nemamo velike šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare