To je to što me zanima!

Kapetan Raketa trpa za Barcu! Bombom je 'probio' mrežu...

Mateo Kovačić odigrao je 70 minuta za Chelsea, a Ivan Rakitić 45 za Barcelonu i zabio gol, ali Englezi su u Saitami pobijedili 2-1. Lampard se u novoj ulozi, barem zasad, sviđa ma baš svima
Vidi originalni članak

Vrijeme je priprema, oglednih utakmica i ljetnih turneja. U japanskoj Saitami igrali su Barcelona sa pojačanjima de Jongom i Griezmannom i Chelsea sa Lampardom kao šefom struke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajno su igrali Vatreni, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić! Kova je u Lampardovih 4-2-3-1 dobio ulogu dirigenta londonskog sastava, Chelsea je pobijedio 2-1, a jedini gol za Blaugranu zabio je Raketa u sudačkoj nadoknadi. I to golčinu, s 20 metara u rašlje!

Kovačić je igrao 70 minuta, zamijenio ga je Zappacosta, ali tek toliko da Mateo odmori jer Talijan je desni 'bek' i to ne u prvom planu kod Lamparda (kao što nije bio ni kod sunarodnjaka Sarrija).

Rakitić je zaigrao u 2. poluvremenu umjesto Busquetsa pa zabio u 92' minuti na asistenciju Brazilca Malcoma. Raketa je bio sam na sredini na 25 metara od gola, primio loptu i onda opalio desnom nogom i neobranjivo pogodio golmanove desne rašlje. Golman Chelseaja loptu nije ni vidio, a Rakitić je pokazao da neće tako lako odustati od prve postave.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U drugom poluvremenu nosio je i kapetansku vrpcu te tako dobio na znanje koliko znači Valverdeu i momčadi Barcelone.

Trener Barcelone Ernesto Valverde je od 46' promijenio kompletnu momčad.

Iako je bio kapetan momčadi i zabio golčinu, trener katalonske momčadi poslao je poruku Ivanu Rakitiću nakon utakmice.

-  Rakitić je bio važan igrač u našoj ekipi. Ne znam hoće li tako biti ove sezone. Novi igrači dolaze i morat će se izboriti za svoje mjesto. On je bio jako važan igrač, a isto tako može biti i u budućnosti - rekao je Valverde koji je dao na znanje našem igraču da će se itekako morati potruditi u paklenoj konkurenciji veznog reda da dođe do prvog sastava, a prema onome što je pokazao u današnjoj utakmici, to itekako zaslužuje.

Golove za Chelsea postigli su mladi Tammy Abraham (34') i Ross Barkley (81'), a Frank Lampard zasad pobire kolektivne simpatije za svoj (ljetni) rad na klupi Chelseaja koji zbog Uefinih sankcija u ovom prijelaznom roku ne smije dovoditi pojačanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • profi19 23.07.2019.

    Hvala na videu gola

  • cule123 23.07.2019.

    Mislim da je strelica malo krivo nacrtana, lopta je ipak imala mali fejš.

  • neki tamo lik 23.07.2019.

    Bez brige, u Slovačkoj mu sigurno neće tako sjesti lopta u rašlje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare