To je to što me zanima!

'Vatreni' na putu do Osijeka stali na Ininoj benzijskoj crpki

Reprezentativci su se okrijepili jednom od najboljih kava koje se mogu popiti na putovanju, ali i počastili potrepštinama iz najbogatijeg asortimana robe široke potrošnje
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala iz Zagreba u Osijek gdje će u srijedu odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Izraela. Za vrijeme putovanja vrijedne noge je trebalo i protegnuti, a naši nogometaši to su učinili na Ininoj benzijskoj postaji Novska jug.

Reprezentativci su se okrijepili jednom od najboljih kava koje se mogu popiti na putovanju, ali i počastili potrepštinama iz najbogatijeg asortimana robe široke potrošnje koju nude Inine benzinske postaje.

Iznenađenje Ininih kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića. Uz obavezno fotografiranje i pokoji autogram oduševljeni Inini kupci i vjerni navijači poželjeli su uspjeh svojim nogometnim ljubimcima na predstojećim prijateljskim utakmicama kao i na samom Europskom nogometnom prvenstvu koje se ovoga ljeta održava u Francuskoj. 

I dok nogometaši tek moraju proći pripreme za Euro zavidnu razinu spremnosti pokazali su Inini djelatnici. Nogometnim rječnikom s nekoliko kratkih pasova, odličnim prebacivanjem igre i snažnim timskim duhom, kojeg su pokazali ovom prilikom, vrlo su se uspješno nosili s pomutnjom koju je izazvalo pojavljivanje hrvatskih nogometaša na Ininoj benzinskoj postaji. 
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • chadjohn 25.03.2016.

    odakle reprezentativcima novac da na benzinskoj kupuju čokoladice od 8 koje su inače u trgovinama 5 kn. hm

  • verdax 23.03.2016.

    Jesu na benziskoj koristili i WC?

  • leolee11 23.03.2016.

    vidis oni kupe sladoled u trecem mjesecu, a ja mogu samo u sedmom kad su vrucine i eventualno u osmom dva-tri kupi. sta ti je luksuz

Komentiraj...
Vidi sve komentare