To je to što me zanima!

Vatreni se dive genijalcu, Čarli poručio: Pa to je sve nestvarno

Čestitke najboljem igraču svijeta našem Luki Modriću. Nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana, napisao je Ćorluka na Instagramu
Vidi originalni članak

Luka Modrić najbolji je igrač svijeta, odlučila je tako Fifa zajedno s navijačima i strukom. Svi se zasluženo klanjaju našem kapetanu, nogometnom velemajstoru, a on, skroman kao i uvijek, kontrolira svoje emocije.

- Ma, malo mi je težak ovaj trofej, ne mogu ga držati dugo u zraku, ha ha - rekao je Luka za HRT nakon ceremonije u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za vrijeme Lukinih najvećih trenutaka u karijeri na osobnom planu, njegovi veliki prijatelji i bivši suigrači pozorno su pratili sve na Instagramu.

PRIČAO HRVATSKIM JEZIKOM Lukine riječi za povijest: Zvone Boban zaplakao usred govora...

Prvi među njima njegov je najbolji prijatelj Vedran Ćorluka. Oglasio se na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čestitke najboljem igraču svijeta našem Luki Modriću. Nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana koji nam je svima pokazao kako se svi snovi mogu ostvariti uz puno truda i odricanja. Bravo prijatelju, brate, suigraču... Bravo Luka!

Javio se i Mario Mandžukić, još jedan iz plejade onih koji se oprostio od reprezentacije ovoga ljeta nakon povijesnog srebra.

- Luka, čestitke na velikoj nagradi - zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima. Svaka čast!

Tu je i Danijel Subašić, njegov sugrađanin.

- Čestitke najboljem igraču na svijetu. Jako sam sretan zbog svog brata.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pra&vica 25.09.2018.

    Veličansrveno !!!! Sve čestitke !

  • lukepicard 25.09.2018.

    Samo ću reći posve zasluženo bravo Luka najbolji si, nadam se da će još netko iz Hrvatske jednog dana biti na tvom nivou rad red trud odricanje zagarantiran uspjeh a ti si to pokazao.

  • Exterminator 25.09.2018.

    Ljudi moji ovo nije ostvario nitko , pazite sad imena iz prošlosti nabrojat ću nekoliko svjetskih aseva sa prostora ex Yu , Prosinečki , Boban , Šuker , Piksi Stojković , Savičević , Džajić , Skoblar , Marković , Jerković ... I sad pazite gdje to svrstava Luku Modrića ? Vrlo lako najbolji poslijeratni nogometaš sa ovih prostora , prolaze me trnci dok ovo pišem ! Znači osvojio je gotovo sve što je mogao osvojiti kako natjecateljski tako i na indivudalnom planu , ovoga se nebi posramili ni Messi ni Maradona niti Pele

Komentiraj...
Vidi sve komentare