To je to što me zanima!

Vatreni šesti favoriti za zlato: Iza nas Portugalci i Urugvajci

Kladionice tvrde da smo u ovom trenutku šesti favoriti za zlato u Rusiji. Ispred nas su Brazilci, Španjolci, Belgijci, Englezi i Francuzi, a iza nas momčadi poput Argentine, Urugvaja, Portugala i Kolumbije
Vidi originalni članak

Hrvatska je nakon 20 godina prošla skupinu na Mundijalu i to uz tri pobjede! Nigerija, Argentina i Island padali su pod Modrićem i ekipom, a na pozornost na sebe skrenuli smo razbijanjem Messija i Argentine 3-0.

DANCI AUTSAJDERI Kladionice odlučne: Hrvatska je favorit za ulazak u četvrtfinale

Dovoljno da nas kladionice proglase favoritima za izbacivanje Danske u osmini finala.

Koeficijent da ćemo proći Dance (bilo kroz 90 minuta, produžetke ili penale) je 1.40. Na prolazak našeg protivnika je 2.90.

Iste kladionice tvrde da smo u ovom trenutku šesti favoriti za zlato u Rusiji. Ispred nas su Brazilci, Španjolci, Belgijci, Englezi i Francuzi, a iza nas momčadi poput Argentine, Urugvaja, Portugala i Kolumbije.

Na nas je sada koeficijent 10, a prije ispadanja Nijemaca bio je 16.

I to djeluje ohrabrujuće, iako iz danskog tabora stižu izjave kako i oni žele daleko, čak toliko da 'ponove' Leicester City.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • domba56 29.06.2018.

    Realno belgija po svemu pokazanom 1 favorit svi ostali tu negdje bilo je dosta oscilacija pogotovo Španjolaca i brazilaca

  • EmanuellMancy 29.06.2018.

    mislim da smo Najviše pokazali od svih. Brazil ništa realno,Urugvajci isto nula,španjolci nisu loši oni ce tek pokazat kakvi su,francuzi nisu ni oni nešto idealno ali tu negdje ,Belgija nije losa,mexiko i Kolumbija nisu za bacit.

  • Ivan40_1 28.06.2018.

    .Englezi nezasluzuju da budu toliko visoko favorizirani ipak sve je moguce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare