To je to što me zanima!

Vatreni su otputovali za Pirej: 'Idemo igrati kao da je 0-0...'

NEMOGUĆA MISIJA Nitko nikad u povijesti dodatnih kvalifikacija za Svjetsko i Europsko prvenstvo nije uspio nadoknaditi tri gola zaostatka pa se nadamo kako neće niti Grci
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon velike pobjede protiv Grčke 4-1 na Maksimiru zaputila se u Pirej gdje ju čeka 'drugo poluvrijeme' dvomeča s Grcima za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo iduće godine u Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atmosfera pred utakmicu u paklu Pireja je očekivano pozitivna, ali izbornik Zlatko Dalić poručuje da nema opuštanja. Imamo veliku prednost, ali dok sudac ne odsvira posljednji zvižduk ništa nije sigurno.

- Moramo biti jako oprezni, ali igrati na pobjedu bez čuvanja prednosti. Istim stilom kao u Zagrebu. Bit će nam jako teško, ali očekujem da ponovimo dobru utakmicu. Mandžukić je u boljem stanju nego prije prvog susreta, no odlučit ćemo poslije završnog treninga - rekao je Dalić uoči leta za Grčku.

- Imamo visok, ali i opasan rezultat. Ništa nije gotovo, idemo u Grčku kao da je 0-0. Može biti nezgodno, sve može krenuti u krivom smjeru iz jedne situacije ili nekog prekida. Moramo potvrditi svoju kvalitetu.

Utakmica se igra nakon samo tri dana. Jesu li igrači umorni?

- Nije lako igrati nakon tri dana, ali naučeni su na takav ritam. Znaju koliki je ulog, plasman na Svjetsko prvenstvo, i bilo bi šteta propustiti priliku nakon što su napravili dvije velike stvari, u Kijevu i Zagrebu. No, euforije nema, kao što ne smije biti niti tragedije. Moramo ići korak po korak, a malo ćemo proslaviti ukoliko uspijemo proći u Pireju - zaključio je izbornik.

Nitko nikad u povijesti dodatnih kvalifikacija za Svjetsko i Europsko prvenstvo nije uspio nadoknaditi tri gola zaostatka pa se nadamo kako neće niti Grci. Ustvari, našoj reprezentaciji potreban je samo jedan gol kako bi Grcima trebala četiri samo za produžetke. S dva smo riješili sve dileme.

Utakmica u Pireju na rasporedu je u nedjelju u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cimerrr 11.11.2017.

    Treba igrati na pobjedu,ali ne srljati. Najgore bi bilo da zaigramo bunker jer ga ne znamo igrati,a obrana nam je slabiji dio ekipe.Treba zabiti gol po poluvremenu pa možemo i primiti par komada,nema frke.

  • Arko_82 11.11.2017.

    Ovo je sad samo sviranje k..... gotovo je to bravo p.... Grcke...jedva cekam da vas vidim otvorene od prve min....hahaahhah posto je to za vas strani nogomet

  • BernCity83 11.11.2017.

    Za NAROD svoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare