To je to što me zanima!

'Vatreni' u borbi za povijesni plasman: Gdje gledati dvoboj

Pobjeda protiv Danske dovela nas je u odličnu poziciju i po prvi put se možemo plasirati među četiri najbolje reprezentacije, o čemu će odlučiti dvoboj posljednjeg kola Lige nacija protiv Austrije s početkom u 20.45
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 igra utakmicu šestog kola grupne faze Lige nacija protiv Austrije u Beču, gradu u kojem će 'vatreni' imati podršku 20.000 hrvatskih navijača. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da brojni Hrvati žive u Austriji, kao i u susjednim zemljama, očekuje se da će 'vatrene' podržavati puno više navijača. 

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Navijački vlak u 8 ujutro krenuo je sa zagrebačkoga Glavnog kolodvora put Beča, a najavljen je i veliki korteo bečkim ulicama na putu do stadiona Ernst Happel kapaciteta 50.000 ljudi. 

Hrvatska je pobjedom nad Danskom (2-1) došla na korak od završnog turnira Lige nacija te bi pobjeda u Beču zagarantirala prvo mjesto iako u nekim kalkulacijama možemo ostati i uz poraz. 'Vatreni' su ovom pobjedom sačuvali status u eliti Lige nacija za iduće izdanje 2024/25. i zacementirali mjesto među nositeljima u ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. koji će se održati 9. listopada u Frankfurtu kao jedna od 12 najboljih selekcija u Ligi nacija.

- Velika šansa za nas. Za istu smo se sami izborili, ne ovisimo ni o komu drugome. Moramo to sami odraditi, ne čekati što će napraviti Francuzi. Ljepše bi bilo da ovaj ciklus završimo dobrim rezultatom odnosno pobjedom. Da se i dogodi nešto drugo, neće nas to poremetiti. Moramo se spremati za SP, napravili smo puno dobroga. Očekujemo tešku utakmicu - rekao je izbornik Zlatko Dalić. 

Austriji treba pobjeda ako želi ostati u elitnom društvu Lige nacija, dok Hrvatskoj tri boda znače plasman na završni turnir četiri najbolje momčadi. 

Prijenos utakmice Lige nacija između Hrvatske i Austrije možete pratiti na kanalu Nova TV s početkom u 20.45. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Drazen56 25.09.2022.

    Jel onaj komentator možda Milan Stijelja? Ak je nije ni čudo kaj komentira, frajer ima više žnjore na Novoj TV nego Plenki u Briselu... veli mi frend kaj radi tamo da ga nitko ne doživljava kao komentatora, ali eto... netko komentira sa vezom, a netko bezveze

  • a e 46 25.09.2022.

    ja cu na strimu

  • ) () + 25.09.2022.

    To su oni Hrvati koji znaju kako se živi u Hrvatskoj pa kad su izbori imaju pravo glasa zna se za HDZ jadni mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare