Obavijesti

Sport

Komentari 53

'Vatreni' u borbi za povijesni plasman: Gdje gledati dvoboj

'Vatreni' u borbi za povijesni plasman: Gdje gledati dvoboj
5

Pobjeda protiv Danske dovela nas je u odličnu poziciju i po prvi put se možemo plasirati među četiri najbolje reprezentacije, o čemu će odlučiti dvoboj posljednjeg kola Lige nacija protiv Austrije s početkom u 20.45

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 igra utakmicu šestog kola grupne faze Lige nacija protiv Austrije u Beču, gradu u kojem će 'vatreni' imati podršku 20.000 hrvatskih navijača. 

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' u Maksimiru 03:47

S obzirom na to da brojni Hrvati žive u Austriji, kao i u susjednim zemljama, očekuje se da će 'vatrene' podržavati puno više navijača. 

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Navijački vlak u 8 ujutro krenuo je sa zagrebačkoga Glavnog kolodvora put Beča, a najavljen je i veliki korteo bečkim ulicama na putu do stadiona Ernst Happel kapaciteta 50.000 ljudi. 

UEFA Nations League - Group A - Croatia v Denmark

Hrvatska je pobjedom nad Danskom (2-1) došla na korak od završnog turnira Lige nacija te bi pobjeda u Beču zagarantirala prvo mjesto iako u nekim kalkulacijama možemo ostati i uz poraz. 'Vatreni' su ovom pobjedom sačuvali status u eliti Lige nacija za iduće izdanje 2024/25. i zacementirali mjesto među nositeljima u ždrijebu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. koji će se održati 9. listopada u Frankfurtu kao jedna od 12 najboljih selekcija u Ligi nacija.

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

- Velika šansa za nas. Za istu smo se sami izborili, ne ovisimo ni o komu drugome. Moramo to sami odraditi, ne čekati što će napraviti Francuzi. Ljepše bi bilo da ovaj ciklus završimo dobrim rezultatom odnosno pobjedom. Da se i dogodi nešto drugo, neće nas to poremetiti. Moramo se spremati za SP, napravili smo puno dobroga. Očekujemo tešku utakmicu - rekao je izbornik Zlatko Dalić. 

Austriji treba pobjeda ako želi ostati u elitnom društvu Lige nacija, dok Hrvatskoj tri boda znače plasman na završni turnir četiri najbolje momčadi. 

Prijenos utakmice Lige nacija između Hrvatske i Austrije možete pratiti na kanalu Nova TV s početkom u 20.45. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani