To je to što me zanima!

Vatreni u vrhu: Čačić raspolaže jednom od najmlađih momčadi

Tako su 'vatreni' peta najmlađa reprezentacija francuskog turnira gdje je najstariji član Darijo Srna (34), a najmlađi Ante Ćorić (19). Prosječna starost Hrvatske je 26 godina i osam mjeseci
Vidi originalni članak

Nakon što su svi izbornici objavili popise kandidata koje će voditi na Euro završnicu u Francusku, došlo je vrijeme raznih analiza uoči početka natjecanja.

Tako su 'vatreni' peta najmlađa reprezentacija francuskog turnira gdje je najstariji član Darijo Srna (34), a najmlađi Ante Ćorić (19). Prosječna starost Hrvatske je 26 godina i osam mjeseci, što u najavi izgleda idealno jer riječ je o spoju iskustva i mladosti kolektiva. Ne iznenađuju stoga visoka očekivanja od Čačićevih izabranika.

Češka, naš drugi protivnik iz skupine nalazi se u samom vrhu najstarijih selekcija, a tko ima najmlađu momčad kao i detaljan pregled svih reprezentacija po prosječnoj starotosti, pročitajte na Goal.hr

Sastavite najbolju hrvatsku momčad u povijesti europskih prvenstava!

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.06.2016.

    na žalost, obrana u zadnjih par godina nije nešto...

  • Exterminator 03.06.2016.

    Idealan spoj mladih 🐒 🍌 sa iskusnim starijim 🐒 🍌

  • tuti fruti 11 02.06.2016.

    Njima njihove znanje niko ne može oduzeti jedino svoje znaje nemogu pokazati ako nema ju kondicije tada svoje znanje nemogu pokazati ako budu na svakoj tekmi trčali ,trčali,trčali ima ju ZLATNU MEDALJU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare