To je to što me zanima!

Već 40. 'derbi': Nadmašili su i okršaje Lendla i McEnroea...

Roger je vjerojatno najveći tenisač svih vremena, ali s Novakom imam teži, izazovniji zadatak, rekao je Nadal, koji će u finalu Miamija imati 40. okršaj s Đokovićem
Vidi originalni članak

Novak Đoković i Rafael Nadal ušli su u finale Miamija bez odigranog poena. Tomas Berdych i Kei Nishikori predali su im mečeve zbog ozljeda.

Nikad u povijesti jednog takvog velikog turnira nisu propala oba polufinalna meča. Organizatori su morali organizirati ekshibicije, ali gledatelji su opravdano nezadovoljni, tražili su prave mečeve.

- Nikad nisam imao situaciju da mi na jednom turniru dva igrača predaju mečeve - rekao je Đoković, kojem je osim Nishikorija, predao i Florian Mayer.

Rafa se nije bunio, dan više odmora nakon teškog meča protiv Raonića.

- Protiv Novaka ću morati odigrati najbolje što znam ako mislim ovdje konačno osvojiti naslov - rekao je Rafa, četverostruki finalist ATP 1000 turnira na Floridi.

Bit će ovo njihov jubilarni 40. meč na Touru. I službeno su ušli u povijest kao najveći rivali u povijesti tenisa. Nadmašili su i legendarno sučeljavanje Ivana Lendla s Johnom McEnroeom (21-15), a čini se da u povijest odlaze i Rafini veliki dueli s Rogerom Federerom (23-10).

- Roger je vjerojatno najveći tenisač svih vremena, ali s Novakom imam teži, izazovniji zadatak - otkrio je Rafa u Miamiju ono što i statistika jasno potvrđuje.

Rafa je slavio 22 puta, Đoković 17. No zadnja dva meča dobio je srpski tenisač...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Pao i ustao. 30.03.2014.

    obojica su na dopingu,al prije meca se zna kojeg ce kontrolirat pa danas nadal nije smio nista uzeti jer su njega testirali a srbina nisu, ko udje u prvih osam moze uzimati doping jer njima govore kad ce ih se testirati, srbinu se kita ne dize kad uzima doping pa je uzeo beckera za trenera jer mu on moze zenu derat kad je on na dopingu.

  • Marko1_1 30.03.2014.

    Kad sam vidio prosirene zjenice dopovica sve mi je bilo jasno,ona trojka u stabu je nesto opako smiksala..dopovic,nemoj se tako bost,ionako se nemozes priblizit titulama ove dvojke i bit ces zaboravljen..cemu si i buducnost drogama unistit..

  • ZlatkoZlatar 30.03.2014.

    Al nevjerojatno je to što uglavnom u teniskim komentarima uglavnom uvijek ama baš uvijek jedna te ista trojka koja najviše ne podnosi mrzi ili nevoli novaka ga pljuju maksimalno i još što je najsmješnije sebe predstavljaju kao velike teniske stručnjake,to samo govori o vama kake ste osobe,a to su; novak dopingović gorilla koji sebe tako zove,nk 01,i marko1,govoriti take gluposti o tenisu to samo govori da to namjerno pišete znajući i vi sami da to nije istina o dopingu recimo pa svaki tenisač se prije ili poslije svakog turnira preko krvi i urina provjerava je li taj neki tenisač šta uzimo nedozvoljeno poput onoga što je čilić uzimo pa su ga uvatili tako da dečki ta vaša teorija ne drži vodu,svi ostali komentatori manje više su realni u svojim komentarima jedino se vi radikalno izjašnjavate vas troje,jeste li vi ikad držali reket u rukama i udarali lopticu?ja jesam i nisam mogo vjerovat koliko je potrebno snage i brzine da se udara loptica i stalno vraća a da ne pogriješiš,zato ne pričajte te gluposti te bolesne gluposti koje nemaju veze sa tenisom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare