To je to što me zanima!

Već je bila prva, ali sad je vrijeme za svjetski rekord

Na svakom je dvoranskom Svjetskom prvenstvu Blanka Vlašić sve bolja. Nakon što pobijedila u Valenciji 2008., sada se očekuje svjetski rekord
Vidi originalni članak

Prvi put je na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici nastupila 2003. u Birminghamu. Tad je, kao 19-godišnjakinja, četvrtim mjestom najavila veliku karijeru. Iduće godine u Budimpešti je bila treća, osvojila prvu seniorsku medalju. Na idućem je SP-u u Moskvi bila druga, a 2008. u Valenciji je konačno pobijedila. Na svakom je prvenstvu bila bolja za jedno mjesto, a na SP-u u Dohi, koje počinje danas, bolja može biti jedino sruši li svjetski rekord. Kajsa Bergqvist 2006. je u dvorani preskočila 208 cm, a rekord svjetskih prvenstava drži Štefka Kostadinova, koja je još 1987. letjela preko 205 cm. Taj je rekord Blanki definitivno dostižan, ove godine 206 je već preskočila na mitingu u Arnstadtu.
Kvalifikacije počinju danas u 9.30 sati. Zbog njih, a i zbog besmislenosti nominacije za povratnicu godine, nije otišla u Abu Dhabi na dodjelu nagrada Laureus, a tek će se vidjeti koliko ju je iz takta izbacio pornić s njezinom dvojnicom koji je prethodni dan počeo kružiti internetom.
- Netko mi time želi napakostiti, ali neću dopustiti da mi poremeti mir - rekla je.
Blanka će sebi biti najveća protivnica, pogotovo nakon što je Friedrich otkazala nastup. I trend s posljednjih dvoranskih prvenstava ide joj u prilog. Bergqvist je osvojila dva naslova zaredom, isto je ponovila Sljesarenko. Vrijeme je za Blanku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bubamara 23 12.03.2010.

    blanka udari sebi sise ovo je tuga ....bar imas lovu

  • eruptivni 12.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • cr9ibra9 12.03.2010.

    nemoj dat ti njima da te zaje..... ajmo preko 209 cm :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare