To je to što me zanima!

Pripremili mu dres s brojem: U Realu ne odustaju od Balea?

Popularni dnevnik As navodi kako su u Real Madridu toliko sigurni u dolazak Garetha Balea na Santiago Bernabeu da su mu već namjenili dres s brojem 11
Vidi originalni članak

Ugledni madridski sportski dnevnik As navodi kako su čelnici Reala uvjereni kako će se dosadašnji igrač Tottenhama Garetha Balea pridružiti Ronaldu, Modriću i društvu u 'kraljevskom klubu'.

Popularni As navodi kako su u Realu toliko sigurni u Baleov dolazak na Bernabeu da su mu već namjenili dres s brojem 11. Navodno se dres s brojen 11 i Baleovim imenom nalazi na naslovnoj stranici novina. 

U tekstu stoji da je Realov predsjednik Florentino Perez spreman ponovno slamati otpor Tottenhamova prvog čovjeka Daniela Levyja do posljednjeg dana prijelaznog roka, baš kao što je lani činio s transferom Luke Modrića.

Ukupna vrijednost transfera, pri čemu se misli na odštetu londonskom premierligašu te na igračev višegodišnji ugovor, madridski klub trebala bi iznositi između 100 i 150 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Jim Morrison 12.07.2013.

    Realovci jel se sjećate Elvira Baljića za 26m eura :) e ovaj Bale bi mogao isto kao Baljić proći, Nije jednostavno preći u real i nastaviti sa dobrim partijama koje je pružao u totenhemu gdje je sve napravljeno da ide preko njega, u realu se mora tražiti šansa od 10 akcija 1 je možda njegova.. tako da sam ja na njegovom mjestu ostao bih u svojoj avliji :)

  • Paul Pogba 11.07.2013.

    Nista nece osvojiti, bez obzira koga doveli

  • lukica21 11.07.2013.

    nadam se da će ga dovest, al se bojim koliko će ga platit! više od 50 milijuna vjerojatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare