To je to što me zanima!

Već smo i zaboravili onu vrlo lošu šalu s pornićem...

Poslije natjecanja razmislit ćemo o eventualnoj tužbi. Provokaciju smo zaboravili dok u Dohi traje Svjetsko dvoransko prvenstvo - rekao je Joško
Vidi originalni članak

Učinila sam što sam morala. Sad se mogu opustiti, kratko je komentirala Blanka Vlašić nakon što je iz prvog pokušaja preskočila sve četiri zadane norme za finale u Dohi.
Najprije 180 cm, potom 185, 189 i 192. Lak trening za braniteljicu naslova na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u skoku u vis.
- Potpuno sam posvećena natjecanju. Svjesna sam izazova. No o zlatu se ne usudim niti govoriti - rekla je Splićanka, naša najbolja sportašica u 2009. godini.
Nije ju uzdrmala priča o lažnom pornografskom uratku. Njezin otac Joško nije zabrinut.
- To je samo loša šala. Poslije natjecanja razmislit ćemo o eventualnoj tužbi. Provokaciju smo zaboravili dok traje Svjetsko dvoransko prvenstvo - rekao je otac osvajačice srebra s Olimpijskih igara u Pekingu.
Finale skoka u vis u subotu je u 15 sati.
- Najvažnije je da sam dobro raspoložena. Rezultat bi tad trebao doći sam od sebe. I zato uopće ne želim misliti ni na kakve medalje - rekla je 26-godišnja Blanka, koja je iznimno motivirana za obranu naslova iz Valencije 2008. godine.

BEITIA I AITOVA NAJVEĆE SU JOJ KONKURENTICE

Španjolka Ruth Beitia i Kazahstanka Marina Aitova u kvalifikacijama su bile uz bok Blanki te će joj danas biti glavne konkurentice.  A Blanka se sjajno osjeća u Kataru. Redovito je preskakala 200 cm na mitingu u Dohi, a prošle godine preskočila je 205 cm.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Trollaš_me 13.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • Siljota 13.03.2010.

    A kaj bi ju to trebalo uzrujavat, koda se ona ne troši. Pa nije časna sestra pa da se odrekla kite

  • taurus1986_1 13.03.2010.

    sex je prirodna stvar,ko nije u mogučnosti vodit ljubav nek gleda porniće ;)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare