To je to što me zanima!

Večer gostiju u Ligi nacija: Kamil i Kamil srušili BiH u Zenici

Bila je to večer gostiju, u osam susreta koliko ih je bilo na rasporedu u ponedjeljak, gosti su ostvarili čak sedam pobjeda, a jedna je utakmica završila bez pobjednika
Vidi originalni članak

U derbiju večeri nogometne Lige nacija Italija je u Amsterdamu pobijedila Nizozemsku s 1-0, dok je u drugom susretu iz iste skupine Poljska u Zenici porazila Bosnu i Hercegovinu s 2-1.

Bila je to večer gostiju, u osam susreta koliko ih je bilo na rasporedu u ponedjeljak, gosti su ostvarili čak sedam pobjeda, a jedna je utakmica završila bez pobjednika. 

U derbiju večeri "Azzurri" su u Amsterdamu porazili "Oranje" s 1-0, a pogodak odluke zabio je Nicolo Barella u sudačkoj nadoknadi prvog dijela na asistenciju Cira Immobilea.

U drugom susretu iz ove skupine Poljska je u Zenici porazila BiH s 2-1, okrenuvši rezultat nakon što je domaćin poveo. Prvi gol na utakmici zabio je Haris Hajradinović iz kaznenog udarca u 24. minuti. Poljska je izjednačila u samoj završnici prvog dijela nakon što je Kamil Grosicki ubacio iz kornera, a Kamil Glik pogodio za izjednačenje. Poljska je preokrenula rezultat u 67. minuti kada je Rybus ubacio s boka, a Grosicki pogodio za pobjedu.

Nakon dva kola vodi Italija sa četiri gola ispred Poljske i Nizozemske sa po tri boda, dok BiH ima jedan bod.

U skupini 1 Lige B vidjeli smo pravu golijadu sa čak 11 golova u dva susreta. Norveška je u Belfastu deklasirala Sjevernu Irsku s 5-1, dok je Rumunjska u Klagenfurtu bila bolja od Austrije s 3-2.

Norvežani su na gostovanju kod Sjeverne Irske uspjeli za samo 19 minuta postići tri gola, a nakon nepunih sat vremena - pet komada. Erling Haaland je bio izuzetno raspoložen u Belfastu, pa je zabio dva gola uz jednu asistenciju, a među strijelce su se upisali i Alexander Sorloth s dva te Mohamed Elyounoussi s jednim golom. Jedini gol za nemoćnog domaćina postigao je Paddy McNair.

U drugom susretu Rumunjska je priredila iznenađenje pobijedivši Austriju s 3-2. Strijelci za Rumunjsku bili su Alibec (4), Grigore (52) i Maxim (71), a za Austriju Baumgartner (18) i Onisiwo (82). Rumunji vode na ljestvici sa četiri boda, dok Norveška i Austrija imaju po tri boda.

U skupini 2 Škotska je u Olomucu porazila Češku s 2-1, dok su Izrael i Slovačka odigrali 1-1. U ovoj skupini vodi Škotska s četiri boda. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čovik-s-juga 08.09.2020.

    Talijani jako dobri.

  • Blue Star 07.09.2020.

    Sutra još jedna pobjeda gostiju 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare