To je to što me zanima!

'Većina boraca se ponašaju kao ku*ve. Svi laju, a slabo grizu...'

Zašto ti tipovi moraju pričati ovakva sr**a prije nego što izgube od mene? A onda, nakon borbe, ja nastavim vrlo korektno prema njima i pravi sam sportaš. Ovo je već dosadno, rekao je Jon Jones...
Vidi originalni članak

Američki borac Jon Jones postao je prava lovina u poluteškoj kategoriji, no nitko mu ne može oduzeti titulu. Jones je naslov osvojio nakon pobjede nad Gustafssonom, a obranio ga je dva puta i to protiv Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa. No sjajni borac nije nimalo oduševljen njihovim ponašanjem. Naime, i Santos i Smith prozivali su ga za grijehe iz prošlosti i vrijeđali ga.

- Zašto ti tipovi moraju pričati ovakva sr**a prije nego što izgube od mene? A onda, nakon borbe, ja nastavim vrlo korektno prema njima i pravi sam sportaš. Ovo je već dosadno - rekao je ljutiti Jones kojeg je posebno iz takta izbacio potencijalni budući izazivač Corey Anderson koji je nekoliko puta spomenuo njegove padove na doping testovima. 

- Razumijem ih, ali volio bih da ti momci više govore svojom vještinom, a ne riječima. Za tipove koje svijet smatra nekim od najopakijih sportaša, većina se ponaša poput ku***. Uvijek laju, a grizu jako slabo. Da, znam vrlo malo o njemu, ali ću ga definitivno razotkriti. Možda će htjeti reći svojoj supruzi da ostane kući u prosincu - napisao je Jones na Twitteru.

On je trenutačno na omjeru 25-1 i već se sada može reći da je jedan od najboljih boraca koje smo ikada gledali u ringu. Lakoću kakvu on ima rijetko smo mogli vidjeti, a jedino njega nije uspio pobijediti prvak teške kategorije Daniel Cormier iako su se dva puta borili.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 17.07.2019.

    Takvi su potrebni DW...ufc nikad nije imao borce..ali imaju marketing.. Prvaci im padaju od poluudaraca napuvanih boraca!

  • Rocking Roller 17.07.2019.

    Čisto sumnjam da je rekao "poput ku*vi". Možda vi novinari ne razumijete razliki između "bitch" i "whore"...

  • branimir220250 17.07.2019.

    Vidiš našeg miočića, nije se razbacivao izjavama pa je lagano stavljen u drugi plan kod organizatora. Moraš s nećim priclačiti pažnju pa makar i nemislio tako. Marketing je vražja stvar u boeilačkim vještinama😇😇😇😇

Komentiraj...
Vidi sve komentare