To je to što me zanima!

Vedran Ćorluka ispada iz prve postave za Liverpool?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema pisanju većine otočkih medija, Ćorluku će Harry Redknapp odmarati u subotnjoj utakmici protiv Redsa. Zaigrati bi trebao Ledley King
Vidi originalni članak

Nakon što je ostao na klupi na Emiratesu, u početnu postavu bi se trebao vratiti Ledley King. Velika je vjerojatnost da će Redknapp u ovoj utakmici odmoriti Huttona ili Vedrana Ćorluku, piše SkySports u najavi utakmice Tottenham - Liverpool (18.30) na White Hart Laneu. Iako su u tekstu ostavili određenu dvojbu, u rubrici 'vjerojatni sastavi' Ćorluke nema, dok je Hutton naveden.
- Kapetan Ledley King vjerojatno će se startati na mjestu stopera protiv Liverpoola, dok bi Hutton ili Ćorluka mogli dobiti zasluženi odmor - u sličnom stilu tvrdi nogometni portal Soccer365.
Slične najave derbija 11. kola Premiershipa pišu i ostali engleski mediji. I dok je po svima njima Ćorluka upitan za nastup, Luku Modrića nitko ne izostavlja iz prvih 11. Po svemu sudeći, Tottenham će ponovno zaigrati u formaciji 4-4-1-1, pri čemu će Luka biti taj '1' iza usamljenog napadača. Jedina špica, ako je suditi prema najavama, bit će Darren Bent, a ne Roman Pavljučenko kao u posljednjih nekoliko utakmica.

ĆORLUKI PODRŠKA NAVIJAČA
Da! Vedran Ćorluka je, unatoč problemima s koljenom, pokazao da može biti vrlo koristan, stoji na navijačkom portalu TopSpurs. Navijači su zadovoljni Čarlijevim igrama, a u istom tekstu Luku Modrića se spominje u jednoj jedinoj rečenici:
- Konačno igra na svojoj pravoj poziciji!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare