To je to što me zanima!

Vedran Runje kažnjen zbog sukobljavanja s navijačima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon poraza od Lorienta, gnjevni navijači napali su igrače Lensa. Runje im nije ostao dužan, pa je zaradio klupsku kaznu. Nije riječ o suspenziji
Vidi originalni članak

Vedran Runje kažnjen je zbog sukoba s navijačima prije nekoliko dana. Potvrdio je to u razgovoru za La Voix du Nord predsjednik kluba Gervais Martel odbivši kazati o kakvoj se kazni radi.

- Kada kažnjavam nekog od svojih zaposlenika nije mi običaj o tome javno govoriti. On je tvrdoglav i kažnjen je posebnom kaznom. To je sve što ću reći o toj internoj stvari, za ostalo nemam komentara.

Nakon posljednjeg poraza u gostima kod Lorienta, navijači Lensa verbalno su napali svoje miljenike. Runje se našao među skupinom nogometaša Lensa na odlasku sa stadiona prema autobusu, a među njima se našao i hrvatski reprezentativni golman Vedran Runje. Na psovke i provokacije nije ostao miran, te i odgovorio:

- Hajde koze, sramite se.

Ušao je u bus, ali na kratko se vratio. I opet ih ispsovao.

Nakon incidenta se nije želio ispričati.

Runje ipak neće biti kažnjen suspenzijom. Potvrdio je to trener Jean-Guy Wallemme. 

- Kad ste vrući ne govorite samo dobro. Stvari se moraju staviti u kontekst i to što se Runje nije ispričao ne znači i da mu nije žao. Vedran se iz autobusa spustio popričati s navijačima, a ja bih volio da su to napravili i ostali igrači.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zera 17.12.2010.

    Runje je kralj najbolji golman hrvatske koji se pojavio u zadnjih 20 godina pogledajte njegovcvu statistiku pa će te se uvjeriti.Ne zaslužuje da ga navijači vrjeđaju.

  • Skrle_1 17.12.2010.

    koji k??? navijači im govore svakojake pogrdne stvari za njih i njihove obitelji, i onda RUNJE biva kažnjem jer im je uzvratio? Koji šit!

  • Dalmacija1950 17.12.2010.

    majku in...

Komentiraj...
Vidi sve komentare