To je to što me zanima!

Vedran Vukušić: Vrlo smo blizu onoga čemu težimo

Igra i uvjerljivost pobjede protiv dosad neporažene Crvene zvezde iznenadile su i trenera Velimira Perasovića i igrače Cibone
Vidi originalni članak

Stvarno sam iznenađen kako smo energetski reagirali, priznao je Velimir Perasović nakon što je Cibona u Draženovu domu razbila Crvenu zvezdu 86-63.
Bojali su se cibosi te utakmice, prije svega zato što su se u Zagreb s puta u Francusku vratili jedva 24 sata prije podbacivanja.
- Večer prije ostali smo u hotelu. Dečki su bili pospani i 'mrtvi umorni’ - rekao je Peras, koji je prvi put pohvalio izvedbu svoje momčadi.
- Na tragu smo onoga što želimo!
Zaista, cibosi su igrali krajnje agresivnu, ali pametnu obranu, odlično su se postavljali, presijecali lopte i slali ih u kontre. U napadu strpljivi, raznovrsni i nemilosrdni.
S trenerom se složio i Vedran Vukušić nakon ponajbolje partije sezone (13 poena, sedam skokova).
- Vrlo smo blizu onoga čemu težimo, ako to već nije to - rekao je Vuk. Kao i ostatak momčadi, izgledao je kao da nije bilo posljedica umora.
- Ma vraga nije! Samo, srećom, imamo dovoljno igrača da to možemo izdržati.
Priključak s vrhom NLB lige “vukovi” (3-3) su uhvatili, a idući im je izazov Olympiacos (u četvrtak). S obzirom na pobjedu u Le Mansu, protiv jednog od favorita Eurolige mogu igrati bez pritiska. Nitko im ne može zamjeriti ako izgube, ali ni Grcima nitko ne može garantirati da će odnijeti bodove iz Zagreba.

NLB liga, poredak:
1. Partizan 6-0, 2. Crvena zvezda 5-1, 3. Zadar 4-2, 4. Budućnost 4-2, 5. Hemofarm 4-2, 6. Cibona 3-3, 7. Krka 3-3...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare