To je to što me zanima!

Vedranu Pavleku zabranili su pristup na ski-stazu

Zbog sukoba s direktorom muškog dijela FIS-a, Vedranu Pavleku, direktoru Hrvatskog skijaškog saveza, zabranili su pristup stazi do kraja Igara
Vidi originalni članak

Direktoru Hrvatskog skijaškog saveza Vedranu Pavleku zabranjen je pristup na olimpijsku skijašku stazu u Whistleru jer se nije pridržavao propisa pri postavljanju salomske staze superkombinacije. Kažnjen je pri tome s tisuću kanadskih dolara, no nije mu oduzeta akreditacija za daljnja natjecanja.
- Ne smijem na stazu za muške utrke do kraja ZOI i kažnjen sam sa 999 švicarskih franaka bez prava žalbe - rekao je Pavlek.
Šefa hrvatskog skijanja prijavio je direktor muškog dijela FIS-a Gunter Hujara, s kojim se i sukobio na stazi. Hujara se i prije sukobljavao s Anto Kostelićem i našim savezom, jer su se često mimoilazili u mišljenjima.
– Na pregledu staze za kombinacijski slalom Hujara se počeo derati da se ne smije abručati linija kojom se kreću skijaši, što ja nisam činio, nego sam samo zaobišao jedan kolac. Sklonio sam se sa strane i nastavio abručati izvan tzv. race line, a on je počeo vikati da će zvati osiguranje. Nije bio spreman za razgovor i nakon toga me uklonio s pregleda staze. Najsmješnije je to što sam kažnjen jer sam se kasnije vratio na stazu, a oni kažu da su mi to usmeno zabranili, što ja nisam čuo. Hujara voli na manjim nacijama trenirati strogoću. Derao se i na Antu Kostelića zašto tako dugo postavlja stazu, a neki je dan Čehu rekao pred svim vođama ekipa da začepi - objasnio je situaciju Pavlek.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mrn 26.02.2010.

    I ja bi na skijanje,na tuđi račun,naravno!

  • badro delgado 26.02.2010.

    jasno je sve, krivo je austrijancu sto nije njegov osvojio medalju, nego je raich zavrsio tek sesti..!

  • crnilabud 26.02.2010.

    ...bis 4660kn!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare