To je to što me zanima!

Vejić se razišao s Hajdukom, ipak pred navijačima s Lučkom

Često osporavani igrač Hajduka Hrvoje Vejić zaključio je burnu trogodišnju avanturu u klubu. Njegov sad već bivši klub ipak će igrati pred gledateljima protiv Lučkog
Vidi originalni članak

Hrvoje Vejić nagodio se s Hajdukom te ga napustio nakon burne trogodišnje avanture. Najtrofejniji Hajdukov igrač ovog stoljeća zaključio je tešku epizodu u karijeri nakon što je krajem prošle godine potjeran u "kažnjeničku bojnu".

Vejiću se zamjeralo što nije htio pristati na smanjenje ugovora zbog dugova u klubu zbog čega je poslan u trećeligaša Primorac iz Stobreča.

Hajduk protiv Lučkog ipak pred gledateljima!

Utakmici Hajduka i Lučkog, koja se zbog učestalih bakljada pristaša bijelih, po odluci Disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića trebala igrati pred praznim tribinama, ipak će nazočiti gledatelji! Naime, opet je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac u ofenzivi.

Na Vlajčevićevu odluku Hajduk ima pravo žalbe osam dana, a Poljud će žalbu poslati posljednjeg dana roka. Kako žalba odgađa izvršenje, a Komisija za žalbe Udruženja prvoligaša neće se imati vremena sastati, Hajduk i Lučko igrat će svoj dvoboj pred nekoliko tisuća gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • drmm 13.04.2012.

    Svaka cast na velikom uspjehu,poslije nekoliko desetaka osvojenih drugih mjesta u hnl-u,evo opet razloga za opcenarodno veselje navijaca hajduka,mogu da prisustvuju utakmici protiv luckog,a propise....ma tko ih sljivi.Samo da napomenem i predstavnici Hajduka su glasali za propise,koji vrijede u hnl-u.

  • NIAGARA 13.04.2012.

    E ovakvog odvjetnika volim!!!!!!!!! Hahahaha...........

  • Cro Cop 13.04.2012.

    Vrijeme je da Vlajcevic pocne Hajduk kaznjavati na drugi nacin a to je oduzimanje bodova. Osim toga zalba im nece pomoci. Mogu ovaj put odgoditi kaznu ali kad tad ta ce kazna biti izvrsena. Ali mene to uopce ne cudi. Sva ta sranja Hajdukovi navijaci rade u suradnji sa upravom. To je ono sto je najzalosnije. Hajduk kao klub i uprava umjesto da se ograde od navijaca i osude njihovo divljacko ponasanje oni im ovakvim potezima jos daju vjetar u ledja. Zato iduci put odmah oduzimanje bodova, pa da vidimo onda kome ce se zaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare