To je to što me zanima!

Vejić: Za pobjedu moramo ostati mirni i hladne glave

Atmosfera je sjajna, rezultat koji je u jesen ostvaren je veliki poticaj i naš plus u odnosu na Dinamo, smatra iskusni branič Hrvoje Vejić
Vidi originalni članak

Imao sam tu sreću, samo jednom smo odigrali neriješeno i to kad smo bili pet bodova ispred Dinama. Statistika je dobra ali ona ne znači ništa za ubuduće jer je svaka utakmica za sebe. No ipak se nadam da će i nakon ovog derbija ostati nepromijenjena – rekao je Vejić, koji još ne osjeća nervozu derbija.
- Osjetiti ću je tek za koji dan, nitko ne može ostati imun na sve što se događa oko nas i u gradu, pogotovo na velika očekivanja i potražnju za ulaznicama. Zato je i dobro što ćemo od srijede biti u izolaciji i pripremati se za ono što nas čeka - mišljenja je Vejić.
Iskusni stoper je oduševljen atmosferom u bijeloj svlačionici.
- Atmosfera je sjajna, rezultat koji je u jesen ostvaren je veliki poticaj i naš plus u odnosu na Dinamo. No osim atmosfere mi moramo pokazati i kvalitetu i smirenost, moramo sačuvati hladnu glavu da bi došli do pobjede. Dinamo je po meni jako dobar, ispred nas je na ljestvici i to treba respektirati. Ne smijemo i nećemo raditi ražanj dok je zec još u šumi. Momčad koja zabije Salzburgu četiri gola u poluvremenu je prava momčad i treba vidjeti na koji su način to napravili, kako bi ih spriječili da to ne ponove na Poljudu.
Na zadnjoj reprezentativnoj akciji u Rumunjskoj pričalo se i o derbiju.
- Oni se pribojavaju početnih 15-20 minuta, da im ne zabijemo gol u otvaranju. Osobno očekujem da će biti malo impresionirani atmosferom i to bi morali iskoristiti. Derbi uvijek odluči inspiracija pojedinca ili sreća. Nama je najvažnije da nam se vrati Kalinić jer bez njega naš napad ne štima kako bi željeli. Moramo strpljivo čekati i iskoristiti svoju šansu, odigrati pametno, jer u ovakvoj atmosferi ne možeš odigrati loše i bez srca.

"ŽELIM ZABITI PRVI GOL DINAMU"
Na treneru je odluka tko će igrati, J. Buljat ili Pandža. Obojica su odlični igrači - smatra Vejić, koji gori od želje da zabije "modrima".
-Još nikad nisam zabio gol Dinamu i to mi je velika želja - završio je iskusni branič Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare