To je to što me zanima!

Moćni Hrvati: U 2. kolo Roland Garrosa bez izgubljenog seta!

Marin Čilić, Borna Ćorić Ana Konjuh i sinoć Ivo Karlović prošli su dalje u 2. kolo Roland Garrosa. Svi naši tenisači pružili su sjajne predstave i dalje su prošli bez izgubljenog seta (11-0). Vekić je ispala
Vidi originalni članak

Nakon što je ispala Mirjana Lučić-Baroni, a Ivo Karlović sinoć prošao dalje bez igubljenog seta, nešto kasnije su na Roland Garrosu nastupila još tri hrvatska predstavnika - Marin Čilić, Borna Ćorić i Ana Konjuh. Sve troje su uspješno odradili prve prepreke na Grand Slamu i plasirali se dalje bez izgubljenog seta.

Marin Čilić pobijedio je 230. igrača svijeta Latvijca Ernestsa Gulbisa 3-0 u setovima nakon sat vremena i 43 minute igre. Marin je sva tri seta riješio identičnim rezultatom 6-3, 6-3, 6-3. Lako je rješavao gemove na svojem servisu, a zadavao puno muke Gulbisu na njegovom. Osmi tenisač svijeta na kraju je uvjerljivo prošao dalje gdje ga čeka bolji iz ogleda Kravchuk - Delbonis.

Borna Ćorić je nakon ispadanja u prvom kolu Lyona upisao uvjerljivu pobjedu nad Bourgueom, 156. tenisačem svijeta. Borna je bio uvjerljiv kao i Marin, ali mu je trebalo nešto duže vremena (dva sata i 30 minuta) za pobjedu 3-0 u setovima. Najviše zbog prvog, koji je trajao nešto više od sat vremena i završio je 7-6 (5). Borna je sljedeće osvojio 6-3 pa zatim i 6-2. U 2. kolu igra protiv Amerikanca Stevea Johnsona.

Ranije u ponedjeljak Ana Konjuh plasirala se u 2. kolo turnira tenisačica nakon što je svladala 107. igračicu svijeta Crnogorku Danku Kovinić sa 7-5, 7-6 (4) poslije sat i 54 minute igre, dok je Donna Vekić u 1. kolu izgubila od 34. igračice svijeta Kineskinje Shuai Zhang s 5-7, 4-6 poslije sat i 56 minuta igre.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • buda1211 30.05.2017.

    A zasto ne objavite o pobjedi Petre Martic??? A o Vekic svaki put vijest kad prodje neko kolo KVALIFIKACIJA?? Aloooo

  • jmdelpotro 29.05.2017.

    Marin može daleko, iako Gulbis nije mjerilo treba napomenit da je prije 4godine ovdje igrao polufinale. Ždrijeb mu se otvara, ajmo Mrnja ajmo svi naši, šteta za Mirjanu da izgubi onako jeftino od neke Buyukakcay.

  • 29.05.2017.

    nikako da Nikola dovede ovu partijanericu u red. jednom kad Majoli nesto takne ode sve u PM

Komentiraj...
Vidi sve komentare