To je to što me zanima!

Vekić je u polufinalu! U manje od sat razmontirala suparnicu

Savršen meč, vjerojatno jedan od mojih najboljih u karijeri. Pokušavala sam biti agresivna, oduzeti njoj vrijeme za agresivnost, rekla je Donna koja protivnici nije dozvolila niti jednu break-loptu.
Vidi originalni članak

Donna Vekić plasirala se u polufinale WTA turnira u Brisbaneu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svom prvom turniru u 2019. godini naša je tenisačica u četvrtfinalu za manje od sat vremena s uvjerljivih 6-2, 6-0 pobijedila Bjeloruskinju Aliaksandru Sasnović koja je ranije izbacila prvu nositeljicu i braniteljicu naslova, Ukrajinku Elinu Svitolinu.

Donna je u u Brisbaneu startala pobjedom u samo 68 minuta, pobijedila je u prvom kolu Slovakinju Magdalenu Rybarikovu, a potom je za četvrtfinale srušila Nizozemku Kiki Bertens. Za polufinale je odigrala svoj najbolji meč i izbacila 30. igračicu svijeta kojoj nije dozvolila niti jednu break-loptu.

- Savršen meč, vjerojatno jedan od mojih najboljih u karijeri. Pokušavala sam biti agresivna, oduzeti njoj vrijeme za agresivnost. Gledala sam je protiv Svitoline i pomislila: Ovo će biti jako teško - rekla je nakon pobjede.

Za finale će se boriti s pobjednicom dvoboja između Ajle Tomljanović i Karoline Pliškove.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eugen123 04.01.2019.

    sada slijedi Pliškova

  • LiLu 04.01.2019.

    ma ista cilic ,potencijal nije upitan al mentalno gube sve meceve ,da nadju nekog dobrog psihologa osvajali bi wimbledon redovno ..

  • čoviksjuga 04.01.2019.

    Bravo Donna ! Eto rezultata kad se posvetiš tenisu u pravom smislu. Do kraja godine među 10 najboljih !

Komentiraj...
Vidi sve komentare