To je to što me zanima!

Vekić pobjednički otvorila američku turneju u San Joseu

Da je u uzlaznoj formi, Doi je pokazala i protiv drugorangirane hrvatske tenisačice kojoj je, primjerice, krajem veljače u Acapulcu uzela tek tri gema. Pet mjeseci kasnije odvela je dvoboj do trećeg seta
Vidi originalni članak

Uz ponešto problema u drugom setu, uvjetovanim možda i kraćim godišnjim odmorom nakon Wimbledona, Donna Vekić preskočila je uvodnu prepreku na jakom i bogatom (876,183 $) turniru u San Joseu, gdje, zanimljivo, igra prvi put.

U ulozi pete nositeljice Vekić u drugom najvećem gradu Silicijske doline drugi put u trećem međusobnom susretu pobijedila Misaki Doi WTA 89), ljevoruku Japanku koja je u cijeloj sezoni ostvarila tek dvije pobjede na Touru, ali prije dva tjedna osvojila je Bastad, koji se stropoštao u kategoriju Challengera (WTA 125).

Da je u uzlaznoj formi, Doi je pokazala i protiv drugorangirane hrvatske tenisačice kojoj je, primjerice, krajem veljače u Acapulcu uzela tek tri gema. Pet mjeseci kasnije odvela je dvoboj do trećeg seta u kojem je Osječanka povela s 3-0, ali prednost ispustila pa kod 5-4 napravila odlučujući break.

Tko će joj na megdan u drugom kolu, odlučit će Viktoria Azarenka i Harmony Tan. Bjeloruskinja tu ne bi trebala imati problema, pa bi ona i Vekić trebale činiti blockbuster drugog kola.

WTA San Jose, prvo kolo:

Donna Vekić (Hrvatska) - Misaki Doi (Japan) 6-4, 3-6, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 1

  • onajkojizna 31.07.2019.

    Nece ta daleko

Komentiraj...
Vidi sve komentare