To je to što me zanima!

Vekić: Pogodite čiji je ovo dres; Gavrilova: Pa piše ti na leđima

Donna Vekić (22) se nakon odličnog početka sezone na tvrdoj podlozi priprema za sezonu na zemlji. Trenira u Francuskoj i ponosno pokazuje dres kapetana svjetskih viceprvaka
Vidi originalni članak

S dresom najboljeg svjetskog igrača na putu do titule najbolje svjetske tenisačice. Donna Vekić je u prva tri mjeseca nove sezone uhvatila finale Sankt Peterburga, polufinala Brisbanea i Acapulca, te pobijedila dvije igračice iz Top 10 društva, Kiki Bertens i Petru Kvitovu.

U odličnoj je formi i izgleda da se riješila 'dječjih bolesti' koje su je mučile na terenu prošlih godina. Njena igra s osnovne linije sve je bolja, pokazuje širok arsenal rješenja i odgovora loptice protivnica. Ima najbolji renking u karijeri - nalazi se na 25. mjestu WTA ljestvice i na putu je prema vrhu.

Sad slijedi sezone 'šljake', a prošle je godine Donna na toj podlozi imala osam pobjeda i pet poraza. Za to se priprema u Francuskoj i Monaku i ponosno nosi dres Luke Modrića. Hrvatska tenisačica niej se postavila pitanjem na Instagramu. Svoje je pratitelje upitala znaju li čiji dres nosi i vjerojatno nije očekivala hladan odgovor kolegice.

- Modrić, pa piše ti na leđima - odgovorila joj je ruska tenisačica Darija Gavrilova (25).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Istvan Serekesz 12.04.2019.

    koja lipa mala guza............

  • MajmunVoliPizzu 11.04.2019.

    Donna bas si zgodna

  • Dame Dolla 11.04.2019.

    Koje gluposti na ovom portalu.. da se malo educirate znali bi da je Gavrilova Ruskinja, ali je australska tenisačica koja ima prebivalište u Perthu... strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare