To je to što me zanima!

Vela i društvo proslavili su pobjedu uz prostitutke?!

Meksički nogometni reprezentativci proslavili su pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Kolumbije (1-0) na zabavi s prostitutkama i transvestitom
Vidi originalni članak

Arsenalov napadač Carlos Vela i Fulhamov branič Carlos Salcido slavili su pobjedu Meksika protiv Kolumbije prošli tjedan. Iznajmili su hotel u Monterreyu i unajmili 15 prostitutki i jednog transvestita za kojeg nisu niti znali da nije žensko, piše The Sun.
Igrači su odmah demantirali da su platiti prostitutke navodeći da su samo slavili pobjedu uz obitelj i prijatelje. No na meksičkom portalu La Afiction, objavljene su fotografije Carlosa Vele s plavušom Gemmom koja je zapravo transvestit i ima web stranicu na kojoj nudi razne seksualne usluge.
- Ako moramo plaiti kaznu, platit ćemo. I ispričat ćemo se. Ali pišu da smo unajmili 15 prostitutki, a to nije istina - rekao je 30-godišnji Fulhamov Salcido.
Privatna zabava navodno je koštala 1600 funti, a na njoj je bila cijela meksička momčad. Lokalne novine u Monterreyu navode da su djevojke odlazile kući u 6 ujutro noseći dresove meksičke reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pamy 17.09.2010.

    mogli su bar prije provjerit papire i pregledat dal ima mačkice ili pitone u gaćama.. :))

  • krnje obicni 17.09.2010.

    kralju moj zamisli ides j.... zensku i digne ti se na nju kad ono ima veću k..... od tebe...pa ja bi se na mistu ubija

  • zlundralo 17.09.2010.

    po naslovu sam mislio Željko Vela;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare