To je to što me zanima!

Velasquez brani pojas protiv Bigfoota, Overeem na Juniora

Sjajan 'card' održat će se u Las Vegasu 25. svibnja. Na UFC-u 160 će se za pojas boriti Cain Velasquez i Antonio 'Bigfoot' Silva. Borit će se i Overeem i Dos Santos
Vidi originalni članak

Najjača borilačka organizacija potvrdila je želje mnogih fanova, na UFC-u 160 će se za pojas boriti Cain Velasquez i Antonio 'Bigfoot' Silva, a na istom eventu će snage odmjeriti Junior dos Santos i Alistair Overeem!

Sjajan 'card' održat će se u Las Vegasu 25. svibnja ove godine. 

Inače, ideja o ovim borbama potekla je baš od navijača, a poznato je da 'gazda' Dana White voli poslušati njihovo mišljenje.

Velasquez i 'Bigfoot' već su se borili prije devet mjeseci, a američki Meksikanac je izdominirao Brazilca pa je borba završila za samo tri i pol minute.

JDS i Overeem se pak vraćaju nakon teških poraza i vrlo je lako moguće da pobjednik dobije priliku za napad na pojas.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Thunderdome 14.02.2013.

    nemojte reci ako ga razbije overeem,to je zbog steroida..

  • BaliBeg 14.02.2013.

    Hhahaha alestem protiv juniora hahahahah Ubice ga JUNIOR!!

  • skibidibiiip 14.02.2013.

    Meni ovo sve malo prerano ali to sam samo ja! Npr. bacat ovako Caina opet.., mislim da je trebao još "odmarat" jer je titulu krvavo i zasluzeno izborio! Pod 2. davat ponovno ovakvu priliku Alistereoidu ovako visoko naročito nakon što mu je ovo već 12 poraz nije mi jasno, ja bi ga bacio dobrano niže u rangu. Očito Dana vidi da Reem prodaje TV prava, ili će ga se porazom od Cigana pokušati trajno riješit iz UFC! Pod 3. Guranje Bigfoota odmah na Caina nije u redu zbog njihovog nedavnog meča, ja bi osobno prije Caina stavio Bigfootu jos nekoga (..ali koga?) pa tek onda za naslov! Očito UFC-u fali boraca-zvijezda koji prodaju TV prava dok ovoliko "riskira" jedne te iste ljude, jer postavlja se pitanje šta će i koga ponudit na sljedećem inventu. Al to sam samo ja! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare