To je to što me zanima!

Veleposlanik SAD-a uživao na Dinamu: BBB-i me oduševili...

Robert Kohorst gledao je finale ATP-turnira u Umagu u društvu predsjednice, a u srijedu je svratio do Maksimira, gdje je uživao u navijanju BBB-a bez ijedne upaljene baklje
Vidi originalni članak

Među brojnim poznatim gostima na Maksimiru za prvu utakmicu play-offa Lige prvaka između Dinama i Rosenborga u srijedu (2-0) bio je i veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Robert Kohorst (66).

Predstavnici “modrih” ugostili su ga u počasnoj loži maksimirskog stadiona, odakle je snimio dvije fotografije sjajne atmosfere koju je priredilo 23.859 gledatelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Bilo je zabavno gledati nogometnu momčad Dinama u Uefinoj kvalifikacijskoj utakmici. Lijepa pobjeda Dinama. Bad Blue Boysi su entuzijastični", napisao je Kohorst na Twitteru.

Imao je i zbog čega biti oduševljen jer Dinamova navijačka skupina na sjevernoj tribini Maksimira tijekom cijele utakmice nije prestajala s pjesmom i nije upalila nijednu jedinu baklju.

Kohorst je veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj od 10. siječnja 2018. i očito je velik zaljubljenik u sport jer je ovo ljeto, u društvu predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović, gledao finale ATP turnira u Umagu između Dušana Lajovića i Attile Balasza (7-5, 7-5).

Uzvratna utakmica igra se u utorak, 27. kolovoza od 21 sat na stadionu Lerkendal u Trondheimu u Norveškoj kapaciteta 21.405 mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Fighter for Justice 22.08.2019.

    Uopče nije potrebno imati navijačke skupine jer se tu učlanjuju banditosi koji jedva čekaju šore i nerede. Samo se čeka trenutak kada ce Dinamo izgubit i evo ti belaja. I ja navijam za Dinamo i nisam bbb i što je sada veči bbb od mene koji sam skoro na svim tekmama Dinama

  • rajonrondo 22.08.2019.

    Sjever poluprazan. Na stadionu 24.859 gledatelja, a kapacitet 35.000. Mediji 15 dana trubili da je nevidjena ludnica za kartama. Sto reci ?. Smijeh.....

  • PLAVA_LJUBLJANA 22.08.2019.

    Još jedna tužna i duga godina je ispred Zvonka Alaća... dZG forever

Komentiraj...
Vidi sve komentare