To je to što me zanima!

Veličanstveno: Navijači Dinama pjesmom su nadglasali Etihad!

Dinamo je izgubio od Cityja 2-0, ali pobjedu su već odnijeli. Na tribinama su osvojili tri boda nadglasavši cijeli stadion i tako pokazali Englezima koji su gledali utakmicu kao da su u kazalištu...
Vidi originalni članak

'Volim te Dinamooooooooooo', orilo se Etihadom tijekom utakmice Manchester Cityja i Dinama. Neki bi rekli da se igralo u Hrvatskoj na Maksimiru, ali ne! Igralo se u Manchesteru na Etihadu i 2.000 navijača Dinama nadglasalo je oko 40.000 navijača Cityja koji su mirno sjedeći proslavili pobjedu svoje momčadi od 2-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi su se uvijek smatrali najvećim i najvatrenijim navijačima, no Boysi su im i ovaj put pokazali kako se navija za svoj klub. Ne sjedenjem i tišinom, nego pljeskom i pjesmom bez prestanka. Slično tako bilo je i 1999. godine kada je Dinamo šokirao Manchester United uzevši im bod na Old Traffordu, a kultni stadion orio se od Dinamovih pjesama.

Dinamo je na terenu izgubio, ali jednu pobjedu su odnijeli. Na tribinama su osvojili tri boda nadglasavši cijeli stadion, a sada je red na igračima Nenada Bjelice koji nisu imali niti jednu priliku protiv Cityja u prvom dijelu, no nadamo se da će se to promijeniti u drugom poluvremenu.

Navijači Dinama opkolili su grad od samog podneva kada se oko 2.000 Boysa slilo na ulice Manchestera, a pjesma je trajala skoro cijeli dan.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Dolder 02.10.2019.

    Kapa do poda decki!

  • 02.10.2019.

    Dinamo, u europskim razmjerima, je mali klub iz male zemlje.Ja ga volim. Volim i Hajduki Rijeku, Osijek....I navijam za njih kad igraju protiv stranih klubova.Žao mi je što postoje likovi, tzv hrvati, koji se vesele porazu hrvatskog kluba protiv nekih sttanaca.Krv sam prolio za hrvatsku i hrvate, ali ne i za izdajnicka govna.Sram vas bilo

  • good vibes 01.10.2019.

    Emptyhad

Komentiraj...
Vidi sve komentare