To je to što me zanima!

Veličina: Jaromir Jagr postao je 3. strijelac u povijesti NHL-a

Jagr se izjednačio s Brettom Hullom na trećem mjestu liste strijelaca svih vremena NHL-a svojim 741. pogotkom kojeg je postigao u drugoj trećini, a onda je zabio 742. gol u zadnjoj trećini
Vidi originalni članak

Jaromir Jagr je zabio dva gola u pobjedi Florida Panthersa nad Winnipeg Jetsima od 3-1 zahvaljujući čemu se popeo na treće mjesto liste najboljih strijelaca svih vremena NHL-a.

Jagr se izjednačio s Brettom Hullom na trećem mjestu liste strijelaca svih vremena NHL-a svojim 741. pogotkom kojeg je postigao u drugoj trećini, a onda je zabio svoj 742. gol u zadnjoj trećini za 3-1 za Floridu. 

Jagr je ujedno najbolji strijelac Panthersa ove sezone sa 20 golova, a ovo mu je 19. sezona s 20  ili više golova. Reilly Smith je zabio treći gol za Pantherse čiji je vratar Roberto Luongo upisao 30 obrana.

Ovo je treća pobjeda u osam utakmica za Floridu koja sada ima pet bodova prednosti ispred Boston Bruinsa na čelu Atlantske divizije. Nikolaj Ehlers je bio jedini strijelac za Winnipeg (25-29-4), a vratar Michael Hutchinson je obranio 28 udaraca prema vratima Jetsa. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • montello 22.02.2016.

    pitsburgh igra dobro

  • wwww 21.02.2016.

    Koja je ovo veličina i legenda ovoga sporta pa on ima sada nekih 45 god.i još je aktivan i dobar u hokeju i sigurno će dobiti svoje mjesto u"hall of fame"jer ima i dva stanley cupa i uz Gretzkog,Lemiuxa,Šakića,Fedorova,Selanea i on je jedan među njima..

  • toxa 21.02.2016.

    Daj malo više pišite o khl-u i nhl-u..Kategorija sport vam je spala na sami nogomet..

Komentiraj...
Vidi sve komentare